Opravdao se

Freeman o seksualnom uznemiravanju: "80 godina mog života dovedeno je u pitanje, tužan sam!"

Morgan Freeman (Foto: Getty) - 3 Morgan Freeman (Foto: Getty) - 3 Foto: Getty

Morgan Freeman rekao je da nije u redu miješati grozne seksualne incidente i loš smisao za humor. Obranio se na taj način od optužbi za seksualno uznemiravanje.

Morgan Freeman objavio je i drugu izjavu nakon što ga je nekoliko žena prijavilo za seksualno uznemiravanje. Ovog puta Freeman tvrdi kako su sporni incidenti zapravo neprimjereni komplimenti ili duhoviti komentari, ali nikako seksualno uznemiravanje. "Tužan sam što je sada 80 godina mog života dovedeno u pitanje, sve se potkopalo u treptaju oka. Nije u redu nazivati grozne seksualne incidente sa lošim smislom za humor", rekao je Freeman.

Pogledaj i ovo Morgan Freeman - 1 "ima li morala?" Glumačka legenda na udaru kritika zbog poteza koji od njega nitko nije očekivao, a jednim je detaljem i zabrinuo javnost!

Dodao je da će se ispričati svakome koga je uvrijedio i povrijedio, no i kako je to svakako napravio nenamjerno. Da podsjetimo, CNN je objavio kako im je neimenovana žena rekla da ju je Freeman na setu filma "U velikom stilu" seksualno uznemiravao neprimjerenim komentarima i dodirima. Još je osam žena u razgovorima sa CNN-om optužilo glumca za takvo ponašanje.

Morgan Freeman (Foto: Profimedia) Morgan Freeman (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene