Ne krije sreću

Mladog crnogorskog glumca uskoro očekuje najvažnija uloga u životu: "Osjećaj je nevjerojatan"

Momčilo Otašević (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Momčilo Otašević (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) +0 Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Galerija

Glumac Momčilo Otašević, jedan od najpopularnijih i najomiljenijih glumaca gledatelja malih ekrana u Hrvatskoj, uskoro postaje otac i jedva čeka rođenje prvog djeteta.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević u braku je s hrvatskom glumicom Jelenom Perčin, a sretni par željno iščekuje skoro rođenje djevojčice.

Pogledaj i ovo Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) Nova uloga Kralj domaćih serija i miljenik žena otkrio da se ne gleda na malim ekranima zbog jednog jedinog razloga

Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Jedan od trenutno najpopularnijih glumaca koji radi u Hrvatskoj, svima znan kao Ranko iz "Čiste ljubavi", odnedavno hrvatski zet, priznaje da slađe spava jer, kako kaže, ima veliki razlog za život.

"Željno iščekujem osmi mjesec ove godine i radujem se svemu što slijedi. Osjećaj je nevjerojatan", priznaje glumac kojeg uskoro očekuje ona najvažnija uloga u životu, uloga oca.

  Momčilo Otašević (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Momčilo Otašević (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

Momčilo je suprugu Jelenu upoznao na setu snimajući seriju "Zora dubrovačka", također u Hrvatskoj, a zaljubili su se na snimanju druge sezone serije "Kud puklo da puklo".

Par je braku od 1. svibnja ove godine, a ceremonija vjenčanja održana je u uskom krugu obitelji i prijatelja u Crnoj Gori.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene