Velika tragedija

Zvijezdi poznatog showa zaručnica preminula nekoliko sati prije vjenčanja: ''Ne mogu vjerovati da ovo pišem...''

Tom Mann i Danielle Hampson - 2 Tom Mann i Danielle Hampson - 2 Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Mann i Danielle Hampson - 3 Tom Mann i Danielle Hampson - 6 Tom Mann i Danielle Hampson - 12 Tom Mann i Danielle Hampson - 11 Tom Mann i Danielle Hampson - 10 Tom Mann i Danielle Hampson - 9 Tom Mann i Danielle Hampson - 8 Tom Mann i Danielle Hampson - 7 Tom Mann i Danielle Hampson - 5 Tom Mann i Danielle Hampson - 4 +1 Tom Mann i Danielle Hampson - 2 Galerija

Pjevač showa ''X Factor'' Tom Mann ostao je shrvan nakon što je njegova zaručnica Dani tragično umrla na dan njihova vjenčanja.

Tom Mann, koji se pojavio u hit emisiji ''X Factor'' dok se natjecao s bendom Stereo Kicks 2014. godine, objavio je tužnu vijest o smrti svoje partnerice na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Pronašla novu ljubav Vrući poljupci u hladnoj londonskoj noći: Slavna pjevačica napokon potvrdila da ljubi 7 godina mlađeg

Par ima zajedničkog osmomjesečnog sina, a svoju je ljubav trebao okruniti i brakom.

U emotivnoj objavi napisao je da je izgubio "ljubav svog života" na dan koji je trebao biti najsretniji dan u njihovu životu.

Zaručnica Danielle Hampson umrla je na sam dan njihova vjenčanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

''Ne mogu vjerovati da pišem ove riječi, ali moja draga Dani - moja najbolja prijateljica, moje sve i više, ljubav mog života - preminula je u ranim jutarnjim satima ove subote'', započeo je Tom emotivan opis na Instagramu uz fotografiju zaručnice s njihovim sinom.

''Ono što je trebao biti najsretniji dan naših života završio je nepovratnim slomom srca.''

"Osjećam se kao da sam isplakao ocean. Nikada nismo stigli do oltara; nismo izgovorili zavjete, nismo otplesali svoj prvi ples, ali znam da znaš da si bila cijeli moj svijet i najbolja stvar koja mi se ikada dogodila, Danielle'', piše u nastavku, koji tjera suze na oči.

Tom je supruzi obećao da će nositi vjenčani prsten u znak zahvalnosti prema njoj ostatak života i da se nada da će njihov sin jednog dana biti ponosan na njega kao samohranog oca.

U komentarima su se nastavili tužni izrazi sućuti te poruke podrške, a javili su se i mnogi poznati prijatelji i kolege, poput Lewisa Capaldija, koji je Tomu napisao da ga voli, a podržali su ga i kolege iz benda s kojima je nastupao u ''X Factoru''.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 6 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 5 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 4 +11 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 3 Celebrity Supruga jednog od najpoznatijih nogometaša svijeta pokazala nevjerojatno isklesano tijelo i ukrala svu pozornost znatiželjnih pogleda

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 4 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 1 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 2 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 3 +21 Alex Rodriguez - 18 Celebrity Na glasu je kao ženskaroš, a nove fotke neće mu pomoći da se riješi tog neslavnog nadimka koji se veže uz njegovo ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene