Džaba, džaba

Zarazni hit: Duet Mladena Burnaća i kineskog repera Rocka, nećete ga prestati pjevušiti

Mladen Burnać i Rock (Foto: PR) Mladen Burnać i Rock (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mladen Burnać i Rock (Foto: PR) Galerija

Mladen Burnać u povijest ulazi kao prvi hrvatski pjevač koji je snimio duet s kineskim pjevačem.

Na put daleke Kine uskoro kreće naš pjevač Mladen Burnać, koji je ostvario neobičnu međunarodnu suradnju s glazbenom zvijezdom Dalekog Istoka.

Pogledaj i ovo Mladen Burnać Tog dana je sve stalo Mladen Burnać progovorio o velikoj tragediji u kojoj je izgubio brata: "Ja sam jedini preživio!"

Naime, Mladen je snimio obradu svoje pjesme “Džaba, džaba“ u duetu s kineskim reperom Rockom. Prva verzije pjesme objavljena je prije nekoliko godina sa zagrebačkim hard core punk bendom Shin i to, a nastala je kao parodija na narodnjake.

U svakom slučaju, kineskom se reperu Rocku, koji je s Mladenom u istoj izdavačkoj kući, ta tekstualna poštapalica "džaba - džaba" toliko dopala, da je pao dogovor o snimanju dueta.

"Svugdje sam već bio po svijetu i nastupao, ali u Kini nisam nikada bio. Totalna mi je nepoznanica po pitanju glazbe, zato i ne očekujem ništa specijalno po pitanju uspjeha pjesme na tom tržištu. Imaju oni tamo na milione pjevača, ali ipak, hrvatski jezik njima je totalna egzotika, te je zasigurno da ćemo i kod njih izazvati interes ovim duetom. Ako se pjesma tamo "zavrti" čak i malo, u našim okvirima to bi bio veliki uspjeh.

Moram napomenuti i to, da bez obzira što se ovakva zezalica uopće ne uklapa u moj kantautorski rad zadnjih godina, otvorenog sam uma oduvijek, te ne robujem nikakvim glazbenim stilovima. Dapače, ovo mi je bila baš odlična i originalna ideja. Svakako, svidjela mi se i pomisao da sam, koliko je mojim suradnicima poznato, jedini od etabliranih hrvatski pjevača, koji je snimio duet sa nekim kinezom - jako mi je to simpatično. U svakom slučaju, krajem rujna očekujte spot", izjavio je Mladen. 

Ovim neobičnim duetom, zapravo je ostvarena prva hrvatsko-kineska glazbena suradnja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene