Neprepoznatljiva

Zabrinjavajući prizori: Opušteno ispijala piće ispred kuće, a baš ju je alkohol koštao ljepote i blistave karijere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mischa Barton je bila na nekoliko rehabilitacija, a prema ispovijesti njoj bliskih ljudi pije od 14. godine. Uhićena je i zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Problematična glumica Mischa Barton (34) ponovno zabrinjava javnost svojim životnim stilom nakon što je nekoliko dana ranije viđena u neobičnoj odjevnoj kombinaciji bez grudnjaka. 

Pogledaj i ovo Mischa Barton Prepoznajete je? Bivša zvijezda viđena nakon dugo vremena: Od njezine ljepote i dana najveće slave malo je ostalo!

Mischa je ovog puta uhvaćena kako ispred svog doma u Los Angelesu šeta svoja dva psa. No ne bi to bilo ništa neobično da glumica nije većinu vremena sjedila na stepenicama i pohlepno ispijala bijelo vino. 

Na koji trenutak Barton je ustala i podragala pse, a onda se vratila svojoj čaši s pićem. Pritom je bila obučena u široki donji dio trenirke i kariranu majicu te na nogama imala papuče. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aspen was so beautiful and offered me the solitude, nature & disconnect from society I was looking for. I also became a biking enthusiast!!! Something that stays with you as an adult, I’m convinced. I’m down for all the hikes and bikes to Maroon Bells through the back country and visits to my Utah / Colorado friends! Last photo is the Blue Jay who sat with me while I sat there, see his majestic take off (although he stuck it out nearby for quite a while, just relaxing) also, spot the Moose in the very distance! my first Moose encounter 🐾🌲💐

A post shared by Mischa Barton (@mischabarton) on

Ipak, odgovorna Mischa našla je slobodan trenutak da pokupi izmet svojih pasa s trave dok je istodobno telefonirala. Ti su prizori zabrinuli javnost jer je glumica u prošlosti imala problema s alkoholom. Prema ispovijesti njoj bliskih ljudi, Barton je počela piti već od 14. godine života i teško joj je bilo kontrolirati se. 

Bila je na nekoliko rehabilitacija i činilo se da je napredovala jer na Instagramu reklamira neke proizvode za vježbanje i hvali se kako trenira. No kako je vidljivo prema ovim fotografijama, Mischa se nije odrekla ispijanja pića. 

Inače, zvijezda serije "O.C." svojedobno je bila uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene