7 dana čeka pomoć

Naša glumica, koja se godinama bori s teškom bolesti, tužnim statusom prijatelje ostavila u nevjerici

Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Galerija

Mirjana Majurec, koja boluje od teške bolesti, požalila se da ne dobiva adekvatnu pomoć i njegu.

Hrvatskoj glumici Mirjani Majurec prije devet godina dijagnosticiran je karcinom, a njezina hrabra borba protiv teške bolesti do danas nije završila, no u svemu joj je potrebna pomoć drugih, koju ne dobiva, o čemu se oglasila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hitna operacija Ispovijest Mate Bulića nakon ozdravljenja: "Ljudi pregledavajte se, to spašava život!"

Naime, Mirjana je na svom profilu na Facebooku objavila tužan status kojim je dirnula svoje prijatelje, kolege i poznanike.

"Crni petak. Sedam dana čekam da mi dođe pomoć u kući ili patronažna ili netko tko je zadužen za same i bolesne i slomljene ruke. Rasprodajem vjeru u sustav socijalnih službi" napisala je Mirjana u statusu.

Uz to je objavila i fotografije na kojima se vidi da je ostala bez sve kose.

"Gdje je nestao čovjek i ljudskost?", "Hrabra ženo, što te ne slomi, to te ojača" "Zar je moguće?", "Minja, kako mogu pomoći?", "Draga Minja, ozdravi nam što prije", neki su od komentara koje je dobila.

Iza Mirjane je danas bogata kazališna, televizijska i filmska karijera koja traje više od 30 godina. Neke od najzapaženijih uloga ostvarila je u filmovima "Izbavitelj", "Kad mrtvi zapjevaju", "Ispod crte", "Kapelski kresovi", "U registraturi", ali i brojnim drugima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene