na naslovnici časopisa

Zvijezda Harryja Pottera pozirala potpuno gola u 83. godini: "Mrzim svoje velike grudi i mlohavi trbuh, ali..."

Miriam Margolyes Miriam Margolyes Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Miriam Margolyes Miriam Margolyes Miriam Margolyes Miriam Margolyes Miriam Margolyes Miriam Margolyes Miriam Margolyes Miriam Margolyes Miriam Margolyes +0 Miriam Margolyes Galerija

Miriam Margolyes pozirala je potpuno gola za LGBTQ+ izdanje britanskog Voguea.

Britanska glumica Miriam Margolyes (82), koja je poznata po ulozi profesorice Sprout u filmovima o Harryju Potteru, pozirala je potpuno gola za britanski Vogue.

Miriam je zvijezda srpanjskog izdanja uglednog časopisa koji je posvećen LGBTQ+ zajednici, a pozirala je ispred zdjela s kolačima, koje su pokrile njezine ključne dijelove. Simpatična fotografija izazvala je brojne pozitivne reakcije javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli British Vogue (@britishvogue)

"Još sam poput djeteta, ne mogu odoljeti biti zločesta", izjavila je za Vogue, a iako se skinula do kraja, priznala je da je zadovoljna svojim tijelom.

"Volim svoje lice, mislim da djeluje toplo, otvoreno i nasmiješeno. No mrzim svoje tijelo. Mrzim svoje velike grudi i mlohavi trbuh, svoje kratke i iskrivljene noge. Time nisam oduševljena, no mislim da treba izvući najbolje iz toga", poručila je.

Istaknula je i kako voli biti gej te da se nikada nije sramila svoje seksualne orijentacije, koju je priznala 1966. godine, kada je homoseksualnost još bila ilegalna.

"Znala sam da to nije nikakav zločin jer to sam bila ja, a ja ne mogu biti kriminalka", zaključila je glumica koja je od 1967. u sretnom braku s australskom povjesničarkom Heather Sutherland.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić +25 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo tijekom promocije Danijeline knjige potvrdio vijest koja je obradovala njegove obožavatelje: "Ćaća i mater!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović - 1 +12 Sanja Vejnović Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica u izlasku s bivšim mužem, držali su se za ruke i nisu skidali osmijeh s lica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene