U vezi s 15 godina starijim

Dva mjeseca nakon razvoda našla novog dečka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Potencijalni novi ljubavni par su najbogatiji čovjek u Australiji James Packer i svjetski poznata manekenka Miranda Kerr

Šuška se da su najbogatiji čovjek u Australiji James Packer i svjetski poznata manekenka Miranda Kerr u ljubavnoj vezi. Prije samo tri mjeseca Packer i njegova žena Erica Baxter objavili su da se rastaju nakon 6 godina braka. U listopadu ove godine tridesetogodišnja ljepotica Miranda Kerr objavila je da se i ona i poznati glumac Orlando Bloom rastaju nakon samo tri godine braka.

Pogledaj i ovo showbuzz skroz drugi čovjek Izbjegava pojavljivanja u javnosti, a milijarder se potpuno promijenio nakon teškog raskida s glazbenom divom koja ga je baš osramotila

Cijela priča je pomalo sumnjiva jer su oba para već dugo godina prijatelji i prošle su godine svi zajedno uživali u luksuznom odmoru na Tahitima.

James Packer oduvijek je padao na sličan tip žena. U njegovom su se zagrljaju našle manekenka Jennifer Flavin, bivša zaručnica Kate Fischer i njegova prva žena Jodhi Meares- sve lijepe brinete.

To su još uvijek samo šuškanja pa čekamo službene potvrde, ali slučajnost je prevelika i moguće je da se Packer zaljubio u još jednu brinetu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene