Čestitamo!

Daleko od očiju javnosti: Bivša anđelica Victoria's Secreta u tajnosti rodila treće dijete

Miranda Kerr (Foto: Instagram) Miranda Kerr (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: Instagram) Miranda Kerr (Foto: Getty Images) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: Profimedia) Miranda Kerr (Foto: Instagram) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Fantasy Bra Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) +0 Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Galerija

Miranda Kerr i Evan Spiegel dobili su sina.

Australska manekenka i bivša anđelica modne kuće Victoria's Secret 36-godišnja Miranda Kerr i njezin 29-godišnji suprug, milijarder Evan Spiegel, poznat i kao osnivač Snapchata, dobili su drugo zajedničko dijete, malenog sina čije ime još nisu otkrili.

Pogledaj i ovo Redatelj Dalibor Matanić (Foto: Dnevnik.hr) Zanimljivo ime Dalibor Matanić i Helena Minić dobili treće dijete: "Naš svemirac odlučio je doći na ovu planetu da je malo spasi"

U jednom od posljednjih intervjua za The Daily Telegraph Miranda i Evan priznali su da znaju spol djeteta, no javnost je tek sada saznala da je riječ o sinu.

"Da, znamo spol i odabrali smo ime, ali lijepo je nešto zadržati i samo za sebe", izjavili su tada.

Vijest da je trudna Miranda je objavila u proljeće i pritom nije krila sreću što će njihova obitelj dobiti novog člana. Par ima i jednogodišnjeg sina Harta, a Miranda je u braku s glumcem Orlandom Bloomom dobila sina Flynna, koji danas ima 8 godina.

Miranda i Evan drugu godišnjicu braka proslavili su u svibnju, a svoj privatni život pokušavaju držati daleko od očiju javnosti. Stoga nije čudo da fotografije novorođenog sina zasad nisu objavili, a pitanje je kada će se za to odlučiti. Miranda i Evan vjenčali su se u svibnju 2017. poslije tri godine veze. Prije vjenčanja manekenka je medijima otkrila da su čekali prvu bračnu noć te da vezu prije braka nisu konzumirali jer je Spiegel vrlo konzervativan.

Inače, slavna ljepotica savršeno uspijeva održati ravnotežu između poslovnog i privatnog života, a priznala je kako je tajna u dobroj organizaciji.

"Ima tu punu posla, planiranja i priprema. Stvari se ne odvijaju uvijek po planu i djeca su mi prioritet, ali trudim se najbolje što mogu. Pokušavam napraviti dobar raspored njihova spavanja, igranja, odlazaka u školu i vrtić, tako da je sve uravnoteženo", objasnila je Miranda.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) +6 Natalia Barulich i Maluma (Foto: Instagram) Celebrity Ne mogu se više kriti: Neymar ljubi predivnu Hrvaticu koja je dosad bila u vezi sa slavnim pjevačem?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene