Sa svojom Marijom!

Legendarni Čombe pokazao svoju malo drugačiju stranu, nova fotka koju je objavio na Instagramu baš rastapa srca

Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Galerija

Miraj Grbić i Marija Omaljev u listopadu će postati roditelji djevojčice, a uzbuđenje zbog njezina dolaska na svijet nimalo ne kriju.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, kojeg gledatelji pamte kao omiljenog Čombeta iz serije "Lud, zbunjen, normalan", objavio je dirljivu fotografiju na Instagramu i njome rastopio srca obožavatelja koji ga prate.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić - 2 "Pile drago" Omiljeni Čombe rastopio je sve druženjem s preslatkom kćeri Billie, ali čini se da mu treba i mala pomoć

Naime, 44-godišnji Miraj i njegova supruga, 38-godišnja hrvatska glumica Marija Omaljev čekaju prvo dijete, a on je sada podijelio fotografiju na kojoj pozira uz Marijin trudnički trbuščić i pokazao svima svoju nježnu stranu.

"Prva fotografija mog djeteta i mene", napisao je Miraj uz fotku na kojoj ljubi trbuh svoje trudne supruge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)

"Oooooo, Čombero, čestitam, hoćemo li kod Marije na pivu da zalijemo?", "Nek' je živo i zdravo", "Čombica bombica", "Čestitam jarane", "Sretno, sve najbolje", "Ljubim vas sve", komentari su koje je dobio.

Par je vijest o trudnoći također obznanio na društvenim mrežama, i to uz fotografije s plaže u Malibuu, gdje žive zajedno od 2003. godine.

"Naša djevojčica stiže u listopadu", napisao je glumac tada uz fotografiju na kojoj se već nazirao Marijin trudnički trbuh, a ona je uz istu fotku na svojem Instagramu njihovoj nerođenoj kćeri poručila: "Vole te mama i tata."

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine i ovo će im biti prvo dijete. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda Eni Šukunda +4 Eni Šukunda - 3 Celebrity Naša misica koja je nedavno šokirala drastičnom promjenom izgleda udala se za 13 godina starijeg zaručnika, a već objavljuje i slike s medenog mjeseca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene