savršena linija

Tko bi rekao da ima 50 godina! U badiću i bez trunke šminke zasjala na plaži dok je uživala sa zaručnikom

Minnie Driver i Addison O\'Deas (Foto: Getty Images) Minnie Driver i Addison O\'Deas (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Minnie Driver i Addison O\'Deas (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Instagram) Minnie Driver (Foto: Profimedia) Minnie Driver (Foto: Profimedia) +0 Minnie Driver (Foto: Profimedia) Galerija

Minnie Driver sa zaručnikom Addisonom O'Deasom bila je na kupanju u Malibuu, a par se očito sjajno zabavio sudeći po glumičinu osmijehu od uha do uha.

Glumica Minnie Driver napunila je 50 godina u siječnju ove godine, a svi su se divili njezinoj figuri dok je sa zaručnikom uživala ovoga tjedna na plaži u Malibuu.

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey Nepoznati detalji Nisu uopće trebali glumiti skupa, a onda su sasvim neočekivano završili zajedno? Prošlo je 20 godina od voljenog romantičnog filma!

Driver je na sebi imala bikini u vintage stilu te je očito uživala u morskim radostima. Zvijezda brojnih holivudskih filmova na licu nije imala ni trunke šminke te je zasjala u prirodnom sjaju.

50-godišnja glumica od prošle je godine u vezi s televizijskim direktorom Addisonom O'Deasom. Par je vezu potvrdio na društvenim mrežama, točnije kada je Addison objavio fotografiju s romantične večere. Iako su prije toga dijelili zajedničke fotografije, bilo je to prvi put da javno priznaju da su zajedno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#wearamask 📷 @addisonodea

A post shared by Min (@driverminnie) on

Minnie iz veze s Timothyjem J. Leom ima 11-godišnjeg sina Henryja, a tijekom karijere povezivali su je s brojnim poznatim licima. Navodno je ljubovala s Crissom Angelom, Chrisom Isaakom, Harrisonom Fordom, Taylorom Hawkinsom, Davidom Scwimmerom, Johnom Cusackom i Mattom Damonom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene