Provokativna voditeljica

Kamere snimile nezgodan trenutak: 'Oprostite, grudi su mi vani'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kontroverzna pjevačica ovog je puta bila u ulozi voditeljice, a publiku je zabavljala svojim golišavim kombinacijama.

Miley Cyrus ove je godine na MTV VMA bila u ulozi voditeljice cijelog programa. Publiku je zabavljala svojim šalama, smiješnim komentarima, ali i odjevnim kombinacijama koje su uglavnom više pokazivale nego skrivale.

Pogledaj i ovo showbuzz Ipak prijateljice Opovrgnule sve tračeve: Svima su začepile usta!

U jednom su je trenutku kamere uhvatile u neugodnom trenutku u kojem se pokušavala ogrnuti zastorom, no njezina je bradavica ipak pronašla put do svjetala kamere. Ipak, Miley je djelovala poprilično samopouzdano i sigurna u ono što radi.

'Oprostite, grudi su mi vani', samo je kratko rekla i nastavila s voditeljskim poslom. Osim što nije imala problema s pokazivanjem svog tijela, Miley je u backstageu zapalila i 'joint'.

Taylor osvojila najviše MTV VMA nagrada - prva joj se u zagrljaj bacila prijateljica!

Dodjela MTV glazbenih nagrada održana je jučer u Los Angelesu, a prijenos se mogao pratiti uživo u preko 160 zemalja širom svijeta. Cijeli show vodila je Miley Cyrus, a sve prisutne svojim su nastupom počastili Nicki Minaj, Justin Bieber, Pharrell Williams, Demi Lovato, Macklemore i Ryan Lewis, The Weeknd, Tori Kelly, A$AP Rocky i Twenty One Pilots, dok je Taylor Swift imala svjetsku premijeru novog spota za pjesmu 'Wildest Dreams'.

Upravo je ona osvojila najviše nagrada koje uključuju nagrade u kategorijama za spot godine (Bad Blood), kao i za pop spot godine i najbolji spot ženskog izvođača.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene