Novo priopćenje

Milan: 'Sina viđam samo kad ona kaže'; Severinin menadžer: 'Neću raspravljati preko medija'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Viđanje djeteta samo gdje majka kaže, kad majka kaže i pod uvjetima koje majka djeteta postavlja ne spada u roditeljstvo', poručio je Milan Popović putem priopćenja.

Nakon što su Severina i Milan Popović prekinuli svoju vezu te je Milan u medije poslao priopćenje da traži zajedničko skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom, oglasio se i Severinin menadžer Tomica Petrović.

>> 'Prekinuli su prije mjesec i pol, nitko mu ne brani da vidi svog sina!'

Pogledaj i ovo Severina Maleni je narastao Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, posvetila mu dirljiv opis: ''Ti si bio svugdje u mom svemu''

'Severina i Milan su prekinuli prije nešto više od mjesec i pol dana. Milan je vidio sina Aleksandra prije tri tjedna na 2 dana u Dubrovniku, i nitko mu nije branio da ga vidi', izjavio je Tomica za DNEVNIK.hr, a već danas Milan je putem svoje glasnogovornice poslao novo priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti. Osim toga, kontaktirali smo i Tomicu Petrovića za komentar u vezi ovog priopćenja koji nam je rekao kako se više ne želi putem medija raspravljati s Milanom Popovićem.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

1.) Nitko na svijetu ne bi se obratio nadležnim državnim institucijama s ciljem da se izbori za pravo ako to pravo već ima.

2.) Viđanje djeteta samo gdje majka kaže, kad majka kaže i pod uvjetima koje majka djeteta postavlja (a uvjeti uključuju i mjesto i vrijeme), ne spada ni u roditeljstvo ni u ravnopravno odgajanje djeteta, nego u udovoljavanje zadanim pravilima koja se postavljaju zbog drugih interesa i daleko izlaze iz okvira interesa djeteta da raste s oba roditelja ravnopravno.

3.) Traženje pravde na sudu, odnosno bitka za roditeljstvo i angažiranje odvjetnika svakako je posljedica potpunog prekida odnosa između roditelja, točnije i prekida međusobne komunikacije, koja je izašla iz okvira interesa djeteta, pa i iz okvira pristojnosti.

4.) Do potpunog prekida komunikacije, koji se nedavno dogodio i koji svakako nema veze s emocionalnim prekidom veze, jer roditelji ostaju roditelji i kad se njihova intimna veza završi, i nastavka komuniciranja isključivo preko odvjetnika došlo je na inzistiranje majke.

5.) Uz dužno poštovanje prema gospodinu Tomici Petroviću, Severininom menadžeru, njegova izjava da nema nikakvih smetnji oko viđanja djeteta, osim što izlazi iz okvira njegove menadžerske uloge, i materijalno je netočna. Gospodin Petrović niti jednom nije bio prisutan pri pokušajima samostalnih dogovaranja oko zajedničkog roditeljstva, kao što nije bio prisutan kad su se gospodin Popović i gospođica Vučković pokušali dogovoriti u prisustvu odvjetnika, te tako svakako nije upućen niti pozvan da daje ovakve izjave.

Bitka za roditeljstvo svakako izlazi iz svih okvira estradnog, u koje su Severina i Milan stavljani zbog prirode njenog posla. Gospodin Popović nema nikakvu želju živjeti u medijima niti se preko istih objašnjavati. Reakcija je uslijedila zbog materijalne neistine oko bitke za zajedničko roditeljstvo, koja će, kao što je javnost već obaviještena, dobiti i epilog na sudu.


DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene