dobro raspoloženi

Bivši Vatreni u opuštenom druženju bez ljepših polovica, zabavili su se uz ono što najviše vole!

Mihael Mikić i Niko Kranjčar Mihael Mikić i Niko Kranjčar Sanjin Strukić/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mihael Mikić i Niko Kranjčar Josip Šimunić, Mihael Mikić i Niko Kranjčar Josip Šimunić, Mihael Mikić i Niko Kranjčar Ljupka Gojić Mikić In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 5 Model Ljupka Gojić-Mikić i bivši nogometaš Mihael proslavili trinaestu godišnjicu braka (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Ljupka Gojić Mikić Model Ljupka Gojić-Mikić i bivši nogometaš Mihael proslavili trinaestu godišnjicu braka (Foto: Dnevnik.hr) - 1 In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 2 Model Ljupka Gojić-Mikić i bivši nogometaš Mihael proslavili trinaestu godišnjicu braka (Foto: Dnevnik.hr) - 5 +0 Mihael Mikić i Niko Kranjčar Galerija

Mihael Mikić i Niko Kranjčar zajedno su pratili finale međunarodnog turnira Mladen Ramljak u Zagrebu te su se pritom zajedno i dobro proveli.

Naši proslavljeni nogometaši Mihael Mikić i Niko Kranjčar zajedno su pratili utakmicu GNK Dinama i Udinesea u finalu međunarodnog turnira Mladen Ramljak u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić nastala mala konfuzija Zrinka Cvitešić izazvala pomutnju objavom o dolasku prinove: "O moj Bože, čestitke tebi i Niki!"

Nijednog od njih više nemamo često priliku vidjeti u javnosti, baš kao ni njihove ljepše polovice koje ovaj put nisu poveli sa sobom.

Mihaelu i Niki pridružio se još jedan naš bivši Vatreni, Josip Šimunić, a sudeći po njihovim osmijesima, baš su uživali u utakmici i razgovoru.

Podsjetimo, Mihić je već 22 godine u sretnom braku s jednom od naših najuspješnijih manekenki, Ljupkom Gojić, s kojom ima tri kćeri, Jannu Sienu, Milu Amelie i Mari Danu. Obitelj je devet godina živjela u Japanu gdje je on igrao nogomet, a u Hrvatsku su se vratili 2017.

Ljupka je jednom prilikom ispričala kako je njihova veza otpočetka bila poprilično izazovna.

"Jako je teško opstati u vezi, s jedne strane profesionalni sportaš i profesionalni model s druge. Danas me nazovu, sutra sam u avionu za Venezuelu, nema planiranja. Na kraju je vrijedilo baš zbog toga, bili smo uporni u poslu i s tri curice i sad smo stalno zajedno. Godišnjice smo više slavili prije i sve se može imati, i ljubav i poštovanje i razumijevanje i to da imaš slobodu", kazala je za IN Magazin bivša manekenka.

Niko je, pak, od 2014. godine u vezi našom glumicom Zrinkom Cvitešić koja gradi inozemnu karijeru pa već dugo vremena žive u Londonu. Samozatajni par pred oltar još nije stao, a ne vole otkrivati nikakve detalje iz privatnog života, no u svakom rijetkom zajedničkom pojavljivanju pokazuju da su još zaljubljeni kao prvog dana.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Stanić - 13 Manuela Stanić - 4 Manuela Stanić - 1 Manuela Stanić - 2 +20 Manuela Stanić - 3 Celebrity Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi s djecom - 2 Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi s djecom - 3 Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi s djecom - 4 Vladimira Palfi i Ivan Vilibor Sinčić +1 Vladimira Palfi (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Ivan Vilibor Sinčić uživao je u Sinju sa suprugom i djecom, a njihov rijedak obiteljski izlazak nije prošao neopaženo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene