ovo nisu očekivale!

Neodoljivi Talijan koji je poznat zbog erotske drame zbunio žene seksi fotkom pa požurio objasniti o čemu je zapravo riječ

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda filma "365 dana" Michele Morrone objavio je selfie zbog kojeg su njegove obožavateljice počele raspravljati, a to je bio povod njegove nove objave.

Michele Morrone (30), koji se proslavio prošle godine u kontroverznoj erotskoj drami "365 dana", zbunio je žene diljem svijeta fotografijom koju je objavio na svom profilu na Instagramu. 

"Ja sam lažljivac", napisao je naočiti Talijan uz selfie s glumcem Simoneom Susinnom (27). Odmah su se zaredali komentari obožavateljica na Michelevoj objavi.

"Ja sam zbunjena", "Mislim da će biti nekih njihovih seksi, filmskih scena", "Čekaj, što?", "Jesi se pogubio?", "Jesi li gej?", "Zbunjena sam ovom fotografijom", "Djevojke su sad izgubljene", "Očito su par", "Izgubile smo još jednog, dame", komentirale su. 

Ipak, druge su naslutile da je riječ tek o selfieju s kolegom sa seta koji se pojavljuje u nastavku filma "365 dana", a to je Morrone i sam objasnio kasnije na svom Instagram storyju te istaknuo da nije homoseksualac. Identičnu fotografiju objavio je i Simone na svom Instagramu te stavio tekst kao i Michele. Kako piše dio stranih medija, oni će se boriti za srce iste žene u scenama koje se navodno trenutačno snimaju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial)

Prema pisanju američkog Deadlinea, poljski film imat će još dva nastavka, no ne zna se kada će oni biti objavljeni. Drama "365 dana", koja je u lipnju prošle godine izašla na Netflixu, postala je brzo veliki hit i nalazila se na listi 10 najgledanijih filmova u više od 90 zemalja diljem svijeta, iako je dobila loše ocjene filmskih kritičara. 

Nastala je prema prvoj knjizi iz erotske trilogije poljske spisateljice Blanke Lipinske i nakon što je ekranizacija doživjela veliki uspjeh, čekaju se prijevodi knjiga na engleski jezik.

Radnja filma prati Lauru koju otima Massimo, vođa sicilijanske mafije. On ju odluči držati u zarobljeništvu u Italiji godinu dana, odnosno dok se ne zaljubi u njega. Lauru je utjelovila mlada poljska nada Anna-Maria Sieklucka (29), dok Massima igra markantni Morrone.

Kritičari nisu štedjeli loše riječi pišući o filmu "365 dana", objasnili su da je postao popularan samo zbog pornografskog sadržaja. Dobio je mnoštvo loših komentara i jer, kako tvrde, romantizira otmicu i prisilnu ljubavnu vezu te je povezan sa stockholmskim sindromom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Susinna (@susinnasimone)

Dobio je ocjenu 3,7 od mogućih 10 na poznatoj stranici filmova i serija IMDb, a dalo mu ju je oko 11.400 gledatelja. Usto, Rotten Tomatoes mu je dodijelio tek 30 od mogućih 100 posto na temelju kritika publike.

Ipak, glumac Michele zaludio je žene i otad mu raste popularnost te sada ima više od 12 milijuna pratitelja na Instagramu. Često uveseljava žene sviranjem gitare bez majice i pjevanjem, kao i mnogim golišavim fotografijama na kojima pokazuje svoj istrenirani torzo.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren (Foto: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: AFP) Zanimljivosti Puno golih stražnjica, padovi i bezobrazni fotografi: Ovako izgleda neglamurozna strana najprestižnijeg filmskog festivala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene