Želi promijeniti sustav

Razočaran i ogorčen: ‘Nadam se da će mi dopustiti vidjeti sina’

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac Michael Douglas u svom je govoru zahvalio svojoj supruzi Catherine Zeta-Jones na podršci i izrazio razočaranje američkim sustavom koji mu ne dopušta da posjeti sina u zatvoru.

Hollywoodska legenda Michael Douglas na sinoćnjoj svečanoj dodjeli osvojio je Emmya za glavnu uogu u filmu 'Behind the Candelabara'. U svom govoru na pozornici posebno se zahvalio supruzi Catherine Zeta-Jones na podršci.

Pogledaj i ovo Holivudska krema Od Europe do Amerike Holivudska krema pred kamerama IN Magazina: 15 godina najekskluzivnijih trenutaka!

>>Razvod? 'Nema nikakve krize'

Douglas je izrazio i nezadovoljstvo američkim sustavom koji mu ne dopušta da posjeti svog sina Camerona u zatvoru. 'Moj sin je u državnom zatvoru. Rekli su mi da ga ne mogu vidjeti dvije godine, a od tada je prošla jedna godina. Prvo sam bio razočaran u sina, ali sada sam razočaran sistemom' prokomentirao iza scene slavni glumac.

U posljednje vrijeme šuškalo se da će se slavni par razvesti. Douglas je sve demantirao i prošetao crvenim tepihom s vjenčanim prstenom n aruci, ali bez pratnje lijepe glumice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene