Nije ju lako prepoznati

Mia Negovetić pokazala trbuh u mini topiću, ovim zadnjim izdanjem dala je do znanja da je daleko od djevojčice koju pamtimo!

Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić - 3 Pixsell 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 5 +0 Mia Negovetić - 3 Galerija

Mia Negovetić plijenila je pozornost na svečanom događaju u Rijeci, na kojem se pojavila u topiću koji otkriva trbuh.

Pjevačica Mia Negovetić na sceni je od malih nogu, a pred očima se od djevojčice transformirala u prelijepu mladu ženu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

U posljednje vrijeme sklona je i eksperimentiranju sa svojim imidžem, pa je tako nedavno napravila piercing na licu, a zatim je i drastično potamnila svoju prirodno svijetlu kosu.

Stoga je nije bilo baš lako prepoznati na svečanom otvorenju jednog bara u Rijeci, na kojem se pojavila i u seksi izdanju. Mia je za ovu prigodu obukla elegantno plavo odijelo koje je kombinirala s minijaturnom topićem u kojem je pokazala tetovažu ispod grudi. Društvo joj je pravila prijateljica, s kojom je pozirala fotografima, a izgledale su kao da se odlično provode.

I dok je mnogi još pamte kao preslatku djevojčicu koja je 2015. godine oduševila izvedbom hrvatske himne na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice Oluje, Mia sada već ima 19 godina i izrasla je u pravu ljepoticu koja sve više plijeni pozornost i svojim izgledom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +4 Kim Basinger (Foto: AFP) Celebrity Bila je jedna od najtraženijih glumica i seks-simbol, a sada je otkrila tužan razlog zbog kojeg se godinama skriva od javnosti

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 5 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 2 +4 Snježana Mehun - 4 Celebrity Mehun u izlasku sa suprugom pokazala noge u mini haljini koju je iskombinirala sa zanimljivim modnim detaljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene