Kakva promjena!

Mia Negovetić kakvu dosad još niste vidjeli: Objavila je video u kojem su je okružili muškarci dok ona nosi seksi bodi!

Mia Negovetić Mia Negovetić Screenshot 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 10 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 9 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 8 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 6 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 5 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 4 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 3 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 2 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 1 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 7 +9 Mia Negovetić Galerija

Nekad slatkica, a danas odrasla žena, Mia Negovetić objavila je novi videospot za svoju pjesmu ''Mijenjam se''.

Hrvatsku je osvojila dok je bila još djevojčica, a njezin talent za pjevanje bio je očit od prvih dana. I dok je mnogi još pamte kao slatkicu i djevojčicu, Mia Negovetić izrasla je u djevojku koja je drastično promijenila svoj izgled, a svojim novim singlovima upućuje i na probleme s kojima se susreću mnoge žene.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

Negovetić je objavila svoju novu pjesmu ''Mijenjam se'', uz koju je stigao i videospot, a u scenama je Mia gotovo neprepoznatljiva.

Mlada pjevačica prošlog je mjeseca iznenadila novom bojom kose te je svoju svijetlosmeđu kosu obojala u crnu, a Mia je svoje tijelo ukrasila i s nekoliko detalja. Otkrila je da na tijelu ima i tetovažu, ali imidž je odlučila nadopuniti i piercinzima na pupku i nosu.

U svojem novom spotu Mia je skrenula pažnju na objektivizaciju žena u šoubiznisu.

''Ovaj spot je dekonstrukcija koncepta seksualne objektivizacije žene u šoubiznisu. Sve ostalo je osobna interpretacija gledatelja ovisno o njegovom kulturnom i socijalnom kontekstu. Kulturna kritika pretvara se u represiju i diktiranje; što ona smije, a što ne smije raditi sa svojim tijelom i općenito sa samom sobom'', rekla je Mia za 24sata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic)

Kroz cijeli spot 19-godišnja Mia okružena je hrpom muškaraca koji je gledaju kao objekt, a odjevena je u bodi boje kože, koji je dao dojam kao da je Mia naga.

U jednome trenu Mia sa sebe počne skidati kožu dok pjeva o transformaciji žena, a na kraju spota drži svoje srce u ruci ispunjenoj krvlju.

Ovim provokativnim spotom Mia je iznenadila mnoge pratitelje koji je prate još od davnih dana. 

U njezinu obranu stao je i Marco Cuccurin, hrvatski influencer, koji joj je posvetio priču na Instagramu.

''Zar je toliko teško prihvatiti da ona više nije dijete već mlada ženica? Dokle ćemo živjeti u zemlji gdje čim imaš tetovažu ili promijeniš boju kose si čudak i neprihvaćen? Ti si umjetnost moja Mia i nastavi to biti'', osudio je Marko, a potom pohvalio mladu pjevačicu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique Shakira i Gerard Pique +16 Gerard Pique Zanimljivosti Instagram Piqueove nove djevojke zatrpan je golišavim fotografijama, evo kako izgleda 23-godišnja studentica koja radi za njega!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Madonna - 8 +1 Madonna i Ahlamalik Williams Celebrity Stvarnost nema veze s Instagramom: Madonna bez filtera i fotošopa izgleda kao druga osoba, pogledajte fotke koje su zaprepastile javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene