Od 11. ožujka!

Mia Kovačić i Ida Prester u misiji razotkrivanja ''Fakapa'' poznatih, ne propustite ove nezaboravne trenutke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serijal emisija pod nazivom ''Fakap'', koje će se jednom tjedno emitirati na portalu showbuzz.hr, bavit će se trenucima gluposti i nespretnosti, a vodiči kroz svijet ''Fakapa'' u druženju s poznatim osobama iz javnog života bit će Ida Prester i Mia Kovačić! Ne propustite emisiju FAKAP na showbuzz.hr četvrtkom od 11.ožujka!

Kada ste se zadnji put osramotili, doveli se u neugodnu situaciju, te koliko često vam se to dogodi?

Sigurno ste u životu doživjeli neugodnosti koje će te pamtiti cijeli život i na koje vas prođu žmarci svaki put kada ih se sjetite.

Neki 'fakapi' su poprimili mitske razmjere i prešli u višu kategoriju tzv. urbane legende. Upravo će serijal emisija pod nazivom ''Fakap'', koje će se jednom tjedno emitirati na portalu showbuzz.hr, baviti ovakvim fenomenima, trenutcima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Emisija 'Fakap' u potrazi je za upravo takvim iznenadnim i nesmotrenim trenucima tj. 'fakapima'. Ida Prester i Mia Kovačić kao naši vodiči kroz svijet fakapa u druženju s poznatim osobama iz javnog života pokušat će kroz njihove ispovijedi o naj fakapima života pronaći i fakap godine.

O fakapu godine odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

''Mia i ja smo prijateljice već 15 godina. Nikad do sada nismo surađivale, ljudima se činimo jako različite, a zapravo smo bliske. Sve ćete to vidjeti u našem Fakapu, seriji kratkih veselih videa u kojima se smijemo neugodnim situacijama naših gostiju, a nećemo zaobići ni vlastite. Jer kad padneš - samo ustani sa smiješkom i pretvaraj se da je to dio koreografije'', izjavila je Ida.

''Veselim se ovom projektu jer Ida i ja kad smo skupa, privatno, uvijek imamo svoj ‘show', a sad ćemo i sve druge uvesti u nas svijet. Odlična stvar je da nas dvije dolazimo s našim mobitelima i snimamo, sve je prirodno, ‘sirovo', a opet opuštajuće za naše sugovornike tako da mogu otvoriti dušu i zapravo svi možemo opušteno razgovarati o neugodnim situacijama. A svi ih imamo zar ne?'', dodaje Mia.

Od koga će sve ove dvije prijateljice pokušati izvući najveći životni fakap, tek ćemo vidjeti, a prva epizoda ove zabavne rubrike stiže ovoga četvrtka. Ida i Mia ugostit će Tatjanu Jurić, odnosno, Tatjana će kod sebe doma ugostiti voditeljice i autorice ove rubrike, a u ležernom razgovoru na vidjelo će izaći još dosad nepoznate zanimljivosti iz Tatjaninog života. Tu je i poseban izazov kojeg će Tatjana morati odraditi, ispričat će svoje lekcije, i dobro nas nasmijati crticama iz svoje fakap prošlosti.

Ne propustite prvu epizodu Fakapa, u četvrtak 11. ožujka u 18 sati na showbuzz.hr!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene