a što kažu kladionice?

Pogledajte kako je Mia Dimšić odradila prvu probu u Torinu, reakcije fanova Eurosonga su podijeljene

Mia Dimšić Mia Dimšić Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 7 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić +0 Mia Dimšić Galerija

Mia Dimšić se u Torinu priprema za nastup na Eurosongu gdje će predstavljati Hrvatsku s pjesmom "Guilty Pleasure", a nakon prve probe kladionice joj više ne predviđaju prolazak u finale

Pjevačica Mia Dimšič otputovala je u Torino gdje se priprema za nastup na Eurosongu.

Pogledaj i ovo Mia Dimšić Što kažete na nastup? Naša Mia u Torinu zapjevala na hrvatskom i predstavila potpuno drugačiji nastup od pobjedničkog s Dore!

Hrvatsku će predstavljati s pjesmom "Guilty Pleasure", no nakon što je odradila prvu probu i pokazala novi nastup, kladionice joj ne predviđaju veliki uspjeh.

Od 17 zemalja koje će se boriti za ulaz među deset finalista, Hrvatska je trenutno na 14. mjestu, što znači da su nam i ove godine šanse za prolazak u finale male.

Favoriti prema kladionicama su i dalje predstavnici Ukrajine, slijedi ih Italija, pa Švedska, Engleska i Španjolska.

Video Mijinog probnog nastupa objavljen je na službenom Tik Toku natjecanja za pjesmu Eurovizije, a reakcije su pomiješane.

@eurovision The voice 😍 The Dancing 😍 that’s @Mia taking the stage for Croatia’s first rehearsal! #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision ♬ original sound - Eurovision

Dok jedni hvale Mijin glas i vjeruju da će se kvalificirati u finale, drugi pišu da scenografija izgleda zastarjelo i da pjesma puno bolje zvuči na hrvatskom.

Podijeljena su i mišljenja oko outifta. Iako je ružičasto-crvena kreacija modnog dvojca ELFS mnoge oduševila, nekima se ne sviđaju cipele, a opet su pale i usporedbe s Taylor Swift koja se u sličnom izdanju pojavila na dodjeli Grammyja 2016. godine.

Mia je prije odlaska u Torinu za In Magazin otkrila i koliko će se njezin nastup na Eurosongu razlikovati od onog na Dori.

"Kreirali smo potpuno novi nastup tako da će svi ljudi na bini biti novi i priča će biti nova. Veselim se čuti reakcije i veselim se vidjeti kako će to izgledati na prvoj probi. Ovo je ostvarenje velikog sna i velika čast za svakog izvođača", ispričala je pjevačica za IN Magazin.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga +0 Jelena Rozga - 1 Celebrity Nikad raskošniji dekolte Jelene Rozge sve je oborio s nogu, ne pamtimo kada je izgledala izazovnije!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +0 Vanna i Nina Badrić Celebrity Nina objavila fotku s Vannom, no jedan je detalj neke zbunio, primjećujete li i vi tu nešto čudno?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene