Uspješno operirana

Hospitalizirana Melania Trump: Zbog operacije će provesti tjedan dana u bolnici

Melania Trump (Foto: Getty) Melania Trump (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: Getty) Melania Trump (Foto: Getty) +0 Melania Trump (Foto: Getty) Galerija

Melania Trump operirarana je u ponedjeljak u vojnoj bolnici Walter Reed u Marylandu.

Melania Trump, supruga Donalda Trumpa, operirana je u ponedjeljak zbog benignog problema na bubregu i trebala bi cijeli tjedan ostati u bolnici, objavila je Bijela kuća.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump Zna se i zašto Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

"Jutros je Prva dama Melania Trump bila na embolizaciji zbog benignog problema bubrega. Procedura je bila uspješna i nije bilo komplikacija", rekla je njezina glasnogovornica u priopćenju.

Bivša slovenska manekenka (48) nalazi se u vojnoj bolnici Walter Reed u Marylandu u predgrađu Washingtona, gdje bi ju trebao posjetiti predsjednik Donald Trump, navela je Bijela kuća. Prva dama je prošli tjedan predstavila program za svoj rad u Bijeloj kući usredotočen na pomaganju djeci. (Hina)

Melania Trump (Foto: Getty) Melania Trump (Foto: Getty) Foto: Getty
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene