Neumoran je!

Priča o običnom dječaku s neobičnom energijom: Tek mu je 7, a već je plesač, mister, model i karatist!

Mehmed Medo Nikezić (Foto: Nova TV) Mehmed Medo Nikezić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mehmed Medo Nikezić (Foto: Nova TV) Mehmed Medo Nikezić (Foto: Nova TV) Mehmed Medo Nikezić (Foto: Nova TV) Mehmed Medo Nikezić (Foto: Nova TV) Mehmed Medo Nikezić (Foto: Nova TV) Mehmed Medo Nikezić (Foto: Nova TV) Mehmed Medo Nikezić (Foto: Nova TV) Mehmed Medo Nikezić (Foto: Nova TV) +0 Mehmed Medo Nikezić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Mehmed Medo Nikezić publici i žiriju "Supertalenta" predstavio se plesnim umijećem.

Mehmedu Medi Nikeziću iz crnogorske Sutomore tek je 7 godina, no na talentima koje on posjeduje slobodno mu mogu pozavidjeti i puno stariji kolege.

Pogledaj i ovo Diego Siqueira (Foto: Instagram) Polako ostvaruje snove Proslavio se u hit-showu, miljenik je žena, a komentarom o ljubavnom životu dobro nas je nasmijao

Gdje god se pojavi očara sve koji ga imaju priliku gledati, a ništa drugačije nije bilo ni u prvoj audicijskoj emisiji showa "Supertalent" u kojoj je pokazao svoje plesačko umijeće.

"On vam je običan dječak s neobičnom energijom, odmalena je takav. Ima nevjerojatnu sposobnost pamćenja pokreta. Pogleda koreografiju na tabletu i za jako malo vremena ju nauči iako je samouk i ne pohađa nikakve plesne škole", rekao nam je njegov otac Zaim Nikezić.

Mehmed pohađa drugi razred osnovne škole, odličan je učenik, a uz ples pohađa i druge izvanškolske aktivnosti poput karatea, modelinga i učenja engleskog jezika. Uz to ponosno nosi i titulu Malog Mistera Crne Gore, ali i onu Malog Mistera svijeta.

Roditelji su njegov talent za ples primijetili sasvim slučajno kada je prvi put nastupio na pozornici u Emiratima tijekom jednog obiteljskog odmora, gdje mu nije bio problem zaplesati ispred 500 ljudi.

"I nama je to bilo pravo iznenađenje, zaplesao je sam na pjesmu "Gangam Style", otkrio nam je tata Zaim koji ne krije koliko je ponosan na sina.

Zaim nam je otkrio i kako je Mehmed na audiciji "Supertalenta" dobio nadimak "zujalica" jer je sve iza i oko pozornice morao sam istražiti, a nakon nastupa je zaključio da je mogao biti i bolji.

Zato jedva čekamo nove koreografije koje će nam Medo pripremiti i oduševiti nas novim koracima.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene