Što je sljedeće?

Evo što je Meghan Markle strogo zabranila osoblju dvorca Windsor, a godinama im je bilo na raspolaganju

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Frogmore Cottage (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle voli naglašavati svoj trudnički trbuh (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) +0 Svijet očekuje porod Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle navodno je zabranila osoblju palače parkiranje automobila u blizini njezina novog doma.

Osoblje dvorca Windsor navodno je dobilo zabranu za korištenje parkirališta koje se nalazi u blizini novog doma vojvotkinje Meghan Markle i princa Harryja, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Sporno parkiralište koje se nalazi u blizini nove rezidencije kraljevskog para Frogmore Cottagea, godinama stoji na raspolaganju zaposlenicima Windsora. No sada će svoja parkirna mjesta morati potražiti čak milju dalje, točnije u javnom parku Kralja Edwarda VII.

To znači da će svi oni zaposleni u kraljevskom kućanstvu kao i ostalo osoblje morati u dužu šetnju do radnog mjesta, kao i nakon radnog vremena odlazeći svojim kućama, piše The Sun.

Nakon ove vijesti javio se strah kako će mnogima biti ograničen dolazak i obližnji golf klub te na sportski teren za kriket.

"Bojimo se kako će nam uskoro biti rečeno kako više ne smijemo igrati kriket i da će se klubovi zatvoriti. Uznemirava nas to", otkrili su anonimni izvori za Daily Mail.

Ipak, izvor iz palače Windsor tvrdi kako odluka o zabrani parkiranja nema veze veze s Meghan i Harryjem već da je to stvar odluke upravitelja dvorca. No u to je gotovo nitko ne vjeruje.

Meghan i Harry uskoro bi trebali postati roditelji, a u Frogmore Cottage preselili su se kako bi osigurali mir obitelji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Lowe (Foto: Instagram) Rob Lowe (Foto: Getty Images) Rob Lowe (Foto: Getty Images) Rob Lowe (Foto: Getty Images) +5 Rob Lowe (Foto: Getty Images) Celebrity Skinuo majicu i pokazao isklesani torzo s 55 godina: "Ovo je najgora stvar koja se dogodila Instagramu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene