Čvrsto odlučila

Meghan ne želi članove svoje obitelji blizu sina Archieja: "Za njih nema mjesta u njezinu životu"

Princ William, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ William, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Princ William, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle ne želi oca Thomasa Marklea u svom životu.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle neće dozvoliti svojim članovima obitelji da joj se vrate u život, i to kako bi zaštitila sina Archieja, izjavili su njoj bliski izvori za Daily Mail.

Pogledaj i ovo Thomas Markle "Želim mu sve..." Oglasio se otuđeni otac Meghan Markle i poslao poruku kralju Charlesu, za njega je imao samo posebne riječi

Naravno, pri tom se misli na njezina oca, 74-godišnjeg Thomasa Marklea, s kojim 37-godišnja Meghan nije razgovarala više od godinu dana, te 54-godišnju polusestru Samanthu.

Thomas navodno na više načina pokušava doći i ponovno uspostaviti kontakt s mlađom kćeri, no ona ga ignorira jer tvrdi da ju je izdao, piše Mirror.

Vjeruje se kako je zbog toga s vremenom postala bliža sa svojim svekrom i 70-godišnjim princem Charlesom, a pogotovo u posljednje vrijeme dok se sa suprugom princem Harryjem priprema za subotnje krštenje njihova prvorođenog sina Archieja.

"Meghan je čvrsto odlučila kako za njezina oca i članove njegove obitelji u njezinu životu trenutno nema mjesta. Ima oko sebe čvrstu obiteljsku zajednicu, preslatkog sina i jasna je pri odluci da ga odgaja u pozitivnom okruženju", izjavio je neimenovani izvor za Daily Mail.

Dodao je i kako su šanse za ponovno zbližavanje s ocem ravne nuli i da bez obzira na to što Charlesa ne doživljava kao očinsku figuru, on se tako prema njoj ponaša, a ona vjeruje da je principijelan čovjek. Podsjećamo, princ Charles je bio i taj koji je Meghan doveo do oltara na kraljevskom vjenčanju jer je njezin otac bio navodno spriječen zbog srčanih problema, nakon što se saznalo da je paparazzima prodao njezine i Harryjeve fotografije. Meghan mu to dosad nije oprostila i nije ga pustila natrag u svoj život.

Za razliku od Thomasa, 62-godišnja Meghanina majka Doria Ragland bila je uz kćer na vjenčanju, kao i na porođaju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: AFP) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: AFP) +4 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad je bila jedna od najzanosnijih žena, a danas se o njoj priča zbog braka s 25 godina starijim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene