kraljevske muke

Meghan Markle ostvarila se želja za preseljenjem, ali postoji razlog zbog kojeg je i dalje slomljena

Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i Doria Ragland (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan i Harry prije nekoliko su se dana preselili u Los Angeles, no zbog pandemije koronavirusa vojvotkinja se još nije vidjela sa svojom majkom.

Meghan Markle odnedavno je od svoje majke Dorije udaljena samo 15 kilometara, no još se nisu vidjele jer se kraljevski par zbog koronavirusa pridržava mjera samoizolacije.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Princ Harry i Meghan prije nekoliko su se dana iz Kanade preselili u Los Angeles, no otkad su stigli u holivudski grad, kod kuće su sa sinom Archiejem zbog straha da se ne zaraze virusom.

Izvor blizak paru kaže kako je Meghan potpuno slomljena jer ne može vidjeti majku, a jedan od glavnih razloga preseljenja u LA bila je upravo činjenica da bude što bliže Doriji.

"Doria se mora paziti jer ima 63 godine i u rizičnoj je skupini, a Meghan i Harry striktno se pridržavaju uputa. Vide se putem videolinka, no nisu se još vidjele uživo", kaže izvor za The Sun.

Meghan i Harry završili su sa svojim kraljevskim dužnostima krajem ožujka te kreću u novo poglavlje svog života. Dok neki kažu da će se Markle vratiti glumi, drugi tvrde da će se baviti humanitarnim radom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) +0 Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Celebrity Preminuo je prije 26 godina, ali njegova slava ne blijedi: Njegov slučaj i danas intrigira javnost

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene