Novi izgled, novi stav

Meghan Markle održala prvi govor nakon bijega s kraljevskih dužnosti pa iznenadila javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle pokazala je u govoru samopouzdanje, a cijelo je vrijeme imala smiren i topao ton.

Meghan Markle (38) imala je prvi javni govor nakon što se sa suprugom, princem Harryjem (35) u ožujku odrekla kraljevskih dužnosti. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

U videu koji je snimila ranije, Meghan je pozvala mlade da nastave tražiti vlast da globalni online summit održi pokret Girl Up. Mnogi su komentirali, kako se čini, da je Markle vratila stare vještine za dobar javni nastup

Stručnjakinja za govor tijela Judi James rekla je da je njezino strastveno nagovaranje pokazalo kako je na vrhuncu svog samopouzdanja i inspiracijske moći.

"Meghanin govor je varljivo suptilan. Njezin ton je miran, odmjeren, topao i ohrabrujuć i čak s dozom ljubavi na kraju. Meghanin govor tijela se čini kao alat koji koristi kako bi dodala naglasask i autentičnost", ispričala je James za Mirror

Istaknula je kako Markle ne viče, ne pokazuje ljutnju niti maše rukama, iako priča o izazovnim normama i značajnom utjecaju na strukture moći. "Njezina kombinacija gesta, pauza, značajan kontakt očima i produženo treptanje čine njene riječi pamtljivima i vrijednima spomena", rekla je Judi. Objasnila je i kako je Meghan postigla da izgleda kao mudri guru, a ne kao ljutita buntovnica. 

Inače, Markle i princ Harry žive u Los Angelesu gdje ona gradi glumačku karijeru dok se on još traži kroz dobrotvorni rad i pomalo je izgubljen. K supružnicima se preselila Meghanina majka Doria Ragland koja im pomaže s brigom o njihovom sinu Archieju. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene