Ovo nije očekivala

Meghan Markle preplavile emocije na tužnom mjestu, a onda je zasuli ružnim komentarima: "Ovo je odvratno, bezdušna si"

Meghan Markle Meghan Markle Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 3 Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 7 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 6 +19 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 5 Galerija

Meghan Markle odala je počast žrtvama masakra u Teksasu, što je izazvalo lavinu negativnih reakcija i komentara na društvenim mrežama.

Meghan Markle odala je počast žrtvama nedavne pucnjave u školi u Teksasu i to posjetom spomen obilježja u blizini mjesta na kojem se masakar dogodio gdje je snimljena kako polaže buket bijelih ruža.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Vojvotkinja od Sussexa, koja sada živi u Kaliforniji, ispred zgrade suda okruga Uvalde, nedaleko od mjesta ubojstava u osnovnoj školi Robb, a svratila je i do društvenog centra Uvalde u kojem se također odaje počast žrtvama i kojem je donirala hranu.

"Nije željela da itko zna tko je ona", izjavio je za Daily Mail jedan od volontera koji tamo radi.

Vojvotkinja je donijela dva velika paketa puna sendviča, pića i deserta za darivatelje krvi koji su se pridružili akciji za ranjene u pucnjavi.

"Meghan je htjela osobno izraziti sućut i dati podršku zajednici koja proživljava nezamislivu tugu", rekao je za People njezin glasnogovornik.

Tijekom posjeta nije se obraćala novinarima, a nejasno je i jesu li je pratile snimateljske ekipe koje snimaju sadržaj za njezin projekt za Netflix.  Vojvotkinja se tamo zadržala nekoliko sati, a kući se vratila privatnim avionom. Njezin posjet maloj zajednici otprilike 80 milja zapadno od San Antonija bio je nenajavljen i bio je iznenađenje za stanovnike grada koji su još uvijek u šoku zbog tragedije koja ih je snašla.

Meghan se u Teksas otputila i nakon vijesti da se njezin 77-godišnji otac Thomas Markle oporavlja od posljedica moždanog udara i kružila su nagađanja o tome hoće li i njega posjetiti obzirom da se nalazi samo nekoliko sati vožnje od kuće koju dijeli s princom Harryjem u Montecitu, no to se zasad nije dogodilo. Zbog toga se našla na udaru kritika javnosti koji ju nisu poštedili zlobnih komentara.

"Smatram ovo krajnje odvratnim", "Navikla sam na njezine PR poteze, ali ovo me zapravo ljuti. Svakako, odaj počast, ali poziranje za fotografije i slanje istih medijima je bolesno", "Cijelim putem od Kalifornije do Teksasa, s uključenom kamerom, da zauzme pozu na spomen mjestu mrtve djece. Bezdušna si i tvoj PR je mračan. Letjela si u Teksas, ali ne i kod svog tate", "Njen otac je prije nekoliko dana doživio veliki moždani udar. Očigledno još nema poziva, čestitke ili bijelih ruža za njega", samo su neki od komentara.

Američka spisateljica i zvijezda serije "Odd Mom Out" Jill Kargman također je javno iznijela svoje kritike.

"Ovo zvuči šuplje i djeluje oportunistički. Mislila sam da je odstupila zbog privatnosti? Korištenje mrtve djece za fotografiranje nije privlačenje pažnje na tragediju, već privlačenje pažnje na njezinu očitu potrebu da bude naša princeza iz naroda. Ne, hvala", poručila je Jill.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 4 +15 Vlatka Pokos - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić +6 Blanka Vlašić Celebrity Udala se Blanka Vlašić, ali to nije sve! Podijelila je prekrasne fotografije i još najljepših mogućih vijesti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene