Opravdano?

Meghan je u posljednji tren odustala od odlaska kraljici, a predomislila se samo zbog jednog razloga?

Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 3 Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 +0 Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Galerija

Prema tvrdnjama stručnjaka i kraljevskih dopisnika, Meghan Markle nije otputovala u Balmoral zbog straha od hladne dobrodošlice obitelji.

Nakon vijesti da se zdravstveno stanje kraljice Elizabete naglo pogoršalo britanski su mediji izvijestili kako članovi obitelji hitno putuju k njoj u dvorac Balmoral u kojem se nalazila, pa tako i princ Harry i njegova supruga Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Međutim, Harry je posljednji put k baki stigao sam, bez Meghan, a neki su uvjereni kako je razlog tome strah da je drugi članovi kraljevske obitelji tamo neće toplo prihvatiti, što je izjavio i BBC-jev kraljevski dopisnik Nicholas Witchell.

Meghan je ostala u Londonu nakon što je odlučila ne otputovati u Škotsku s Harryjem zbog navodne iznenadne promjene plana. Glasnogovornik vojvode i vojvotkinje od Sussexa potvrdio je ranije da će par zajedno putovati u Škotsku, no onda su se pojavila priopćenja koja su sugerirala da Meghan neće ići u Balmoral.

Iako nije jasno što je izazvalo promjenu plana, Witchell nagađa da bi razlog mogao biti strah kako će na nju reagirati članovi obitelji.

"Da vam budem potpuno iskren, mislim da se možda bojala kako neće biti pretjerano toplo dočekana", izjavio je za BBC.

Vjeruje se da je princ Harry stigao na kraljevsko imanje ubrzo nakon objave da je kraljica preminula.

Meghan se nedavno ponovno obrušila na članove britanske kraljevske obitelji, tisak i Veliku Britaniju, i to u posljednjem bombastičnom intervjuu za magazin The Cut, nakon kojeg je morao intervenirati i njezin glasnogovornik Omid Scubie.

Među ostalim tvrdnjama koje su zasigurno užasnule dvorjane nalazi se ona kako je čula od Harryja da neki članovi kraljevske obitelji ne mogu raditi i živjeti zajedno, ali i to da se vraća na Instagram nakon što se odrekla svih profila na društvenim mrežama kada se vjenčala s Harryjem 2018. godine.

Vojvotkinja je sugerirala da je ljudi i dalje gledaju kao princezu unatoč tome što se odrekla kraljevske titule.

"Važno je razmisliti o tome jer - čak i tijekom intervjua bila sam svjesna činjenice da postoje malene djevojčice koje susrećem i koje misle da je to moj stvarni život", izjavila je.

Članak je objavljen nakon što se pročulo da Harry i Meghan neće posjetiti kraljicu u Balmoralu prilikom dolaska u Britaniju, i to zbog svađe oko osiguranja, a samo nekoliko dana nakon što se Meghan u svojem novom podcastu na Spotifyu požalila kako je morala nastaviti angažmane na kraljevskoj turneji u Južnoj Africi nakon požara u Archiejevoj spavaćoj sobi.

Meghan je u intervjuu otkrila i da se o njoj i Harryju priča da su kao sol i papar jer se uvijek kreću zajedno, tvrdi da se suočila s problemima u Ujedinjenom Kraljevstvu jer je Amerikanka te da se trudi pronaći oprost za sve.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj Kraljica Elizabeta Princ Charles i kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta +15 Elizabeta II. na balkonu Buckinghamske palače Zanimljivosti Zajednički potez članova kraljevske obitelji nakon smrti Elizabete II. otkriva da baš ništa nisu prepustili slučaju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom - 3 Princ William i Kate Middleton s djecom - 2 +25 Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 Celebrity Kate Middleton snimljena je tijekom jednog od najtežih trenutaka u kraljevskoj obitelji, evo gdje su je uhvatili fotografi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene