Višak kila i brada

Joey iz ''Prijatelja'' neprepoznatljiv: Ovakvog ga pamtimo iz serije, a fanovi se sad u šoku pitaju: ''Tko je ovaj čovjek?''

Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) Screenshot 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) +0 Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Galerija

Matt LeBlanc promijenio je imidž što je njegove fanove poprilično iznenadilo.

Holivudski glumac i zvijezda planetarno popularne serije "Prijatelji" Matt LeBlanc šokirao je novim imidžem kada se pojavio u emisiji voditelja Jimmyja Kimmela.

Pogledaj i ovo Matt LeBlanc To mu je bilo najvažnije Joey se nakon "Prijatelja" povukao iz javnosti zbog mračne priče, a odrekao se slave zbog osobe koju i danas krije od svih!

Matt je u emisiji gostovao kako bi predstavio svoju novu seriju "Man With a Plan" no ona je ostala u sjeni glumčeva novog izgleda, prenosi The Sun.

S viškom kilograma i sijedom bradom glumac šokirao je obožavatelje koji su njegov izgled komentirali na društvenim mrežama i poručili mu kako je neprepoznatljiv. 

"Tko je ovaj čovjek?", pitali su se brojni fanovi. 

Ipak, mnogi su se složili da s obzirom na njegovu 51 godinu to ni nije tako čudno. 

Matt je nedavno napustio emisiju BBC-a "Top Gear" u kojoj se našao u ulozi voditelja od 2016. godine. Kao glavni razlog naveo je kako su ga snimanja previše udaljila od prijatelja i obitelji.

Svjetsku slavu donijela mu je uloga Joeyja Tribianija u seriji "Prijatelji", nakon koje je glumio u vlastitoj seriji "Joey" koja nije doživjela takav uspjeh. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: AFP) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes (Foto: Getty) +6 Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Celebrity Tajnovita ljepotica: Prelijepa Latina godinama skriva život od znatiželjne javnosti, posebno dečke i djecu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene