Ups!

Što se ovdje dogodilo? Krenuo je prema Šuput, pa samo nestao, odjednom je nastao muk!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent: Matan Vukčević pao nakon nastupa Matan Vukčević Maja Šuput Matan Vukčević Matan Vukčević Matan Vukčević Supertalent: Matan Vukčević Supertalent 2021 Matan Vukčević, audicija Supertalent 2021 Matan Vukčević, audicija - 5 Supertalent 2021 Matan Vukčević, audicija - 4 +3 Supertalent 2021 Matan Vukčević, audicija - 3 Galerija

Slikar Matan Vukčević doživio je malu nezgodu nakon što je odradio svoj performans u prvoj emisiji showa ''Supertalent''.

Slikar Matan Vukčević (31) jedan je od natjecatelja nove sezone showa Supertalent, a nakon što se predstavio svojim neobičnim stilom slikanja s pjesmom Thompsona u pozadini, Maja Šuput ga je pohvalila.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

"Ovo je fenomenalno, vi ste toliko drugačiji od ostalih, ovo je emisija koja obožava ljude poput vas, nisam se nadala ovom vau efektu, izbor muzike je nebitan, napravli ste mega sliku u rekordnom roku, vi ste supertalent to je to", zaključila je.

A dok je šetao prema Šuput da joj se zahvali na lijepim riječima, pao je s pozornice. Od sreće i uzbuđenja nije vidio rupu koja je bila ispred njega, između pozornice i žirija te je samo propao, ali brzo je i ustao. Našalio se kako dobro trenira pa se zato uspio spremno dočekati na noge.

Članovi žirija su se malo zabrinuli za njega, ali kada su vidjeli da je dobro, okrenuli su sve na šalu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +12 Bianca i Roman Celebrity Bujnu violinisticu sa suprugom je spojila ljubav prema Bogu, a oboje vjeruju da su njezine molitve čudotvorne: "Neplodne žene su zatrudnjele"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene