Mijauuu!

FOTO: I on ih ima - Znojni 'selfiji' iz teretane

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U pauzi od modnih revija, Marko Grubnić igra se s utezima.

'Pazi na svoje tijelo, to je jedino mjesto gdje možeš živjeti', napisao je to Marko Grubnić ispod 'selfija' iz teretane. Da je teretana učinila svoje, Marko se pohvalio prije nekoliko tjedana objavivši provokativnu fotografiju na Facebooku i pokazao pločice.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna Tako se to radi Baby Lasagna napravio raspašoj u Londonu, evo kako je publika reagirala kada je zaplesao na pozornici!

Marko Grubnić ili Victoria Beckham: Kome bolje stoji košulja od 4 tisuće kuna?

Prije nekoliko mjeseci objavio je kako Modnog mačka više nema i da je to razdoblje sada iza njega. Mačak je utamničen u ormaru s perjem, torbama i šljokicama, kako je to opisao. No, iz teretane bi mogao izaći lav jer Marko predano gradi svoje mišiće. Između modnih revija koje je ovih dana iz prvih redova pratio u Londonu, Marko se odlučio za utege kao modni detalj. Utezi nisu s potpisom, ali zato je Marko s velikim zanimanjem iz prvog reda pratio reviju Burberrya i Matthewa Williamsona.

Kada dane ne provodi s prijateljima u Zagrebu, na društvenim mrežama objavljuje fotografije s Otoka. Ponekad mu se zalomi, pa se na jelovniku umjesto teretane nađe i pizza.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene