Najbolji prijatelji

Marko Grubnić objavio čestitku Maji Šuput: Tepa joj da će biti najbolja mama, a priznao je i što jedva čeka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić istaknuo je u svojoj objavi na Instagram storyju da je Maja Šuput bila naljepša trudnica ikad te da namjerava razmaziti njezina sina.

Marko Grubnić posvetio je emotivnu objavu svojoj bliskoj prijateljici Maji Šuput dva dana nakon što je rodila sina carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. 

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Bila si najbolja i najljepša trudnica, a već znam da ćeš biti najbolja mama. Čestitam od srca! Jedva čekam da ga upoznam, da ga mazim, pazim i razmazim više i od mame i od tate", napisao je Grubnić na Instagram storyju. 

Modnog stilista uz Maju, osim prijateljstva, veže i dugogodišnja poslovna suradnja, a jedna od njih je ona na snimanjima popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji se priprema u drukčijem izdanju pod nazivom All Stars. Naime, ovog puta će se okupiti osam natjecatelja koji su nas oborili s nogu proteklih sezona.

Inače, Šuput je nešto prije Markove objave podijelila prvu fotografiju svog sina. "Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde najčarobniji je trenutak koji ću pamtiti i čuvati zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve", istaknula je uz sliku na kojoj je beba drži za prst. 

Objava je izazvala lavinu reakcija njezinih pratitelja Instagramu koji su s nestrpljenjem čekali da pokaže bebu

"Ma što je to? Ljubav do neba!!! Čestitam od srca mamici i tati. Najljepši ostatak života počinje", komentirala je Nataša Janjić, "Čestitam od srca", napisao je Juraj Zigman, a Maja je dobila još stotine čestitki i desetke tisuća lajkova u manje od sat vremena nakon objave.

Maji i njezinu suprugu Nenadu Tatarinovu ovo je prvo dijete, a sretni roditelji još nisu otkrili koje su ime dali sinu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene