Pokazao isklesana prsa

Grubnić u majici dubokog dekoltea otkrio tajne Majinih transformacija i podijelio fotografije iz backstagea!

Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić i Indira Levak Marko Grubnić i Nikolina Pišek - 1 Marko Grubnić i Nikolina Pišek - 3 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 6 Marko Grubnić - 7 +19 Marko Grubnić Galerija

Marko Grubnić podijelio je niz fotografija iz backstagea popularne emisije "Supertalent" pa otkrio kako nastaju svi famozni stajlinzi Maje Šuput.

Stilist Marko Grubnić ispričao je u opisu ispod nove objave kako nastaju svi bombastični outfiti koje Maja Šuput nosi u showu "Supertalent", ali i pokazao svoj dekolte. 

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 11 Jedan, jedini i neponovljivi! Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

Naime, objavio je niz fotografija na kojima je prikazao situacije iz backstagea gdje uređuju Maju.

Također, na jednoj od fotografija pozirao je sam u dekoltiranoj majici. Naime, u crnoj majici preko koje je nosio prsluk i crop top sako do izražaja je najviše dolazio duboki prorez koji je istaknuo njegova isklesana prsa. Na sve to kombinirao je traperice s poprskanim bijelim detaljima i skupocijene lakirane cipele.

"Vrijedno radimo. Smijemo se. Plačemo. Jurimo okolo. Trudimo se od srca. Umrežavamo se s mnogo ljudi. Pomičemo TV granice. Trudimo se svima ugoditi. Volimo ono što radimo. Nikada ne odustajemo.
Mi smo posvećeni. Mi smo BACKSTAGE TIM..." , otkrio je Grubnić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Prva u komentarima javila mu se i sama Šuput koja je poručila: "Volim ovaj stajling", a na to se nadovezala i Martina Tomčić s emotikonima srca i gorućih vatrica. 

"Meni predivna Maja", "Top, Maja nikad ljepša", "Najbolji i najdraži", "Jako dobro", pisali su pratitelji.

Marko je nedavno sve zaintrigirao svojom novom fotkom na kojoj je pozirao s bivšom voditeljicom Nikolinom Pišek te se svi pitaju je li razlog njihovog susreta poslovan ili prijateljski. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta pa suptilno pokazala jedan od svojih najvećih aduta u jedva vidljivom rublju!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene