"Mama kao curica"

Grubnić objavio fotku s mamom Brankom, ona u atraktivnoj haljini pokazala noge: "Svaka čast ovoj ženi"

Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić objavio je na Instagramu fotografije s mamom Brankom Grubnić i dobio niz komplimenata na račun njezina izgleda.

Nakon vijesti da se zaručio i nakon objava s odmora Marko Grubnić objavio je na profilu na Instagramu nove fotografije, i to one koje iznova oduševe njegove pratitelje, a na kojima je s njim i zgodna mama Branka Grubnić.

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Svi moraju biti sređeni" Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

"Ona je najbolja mama ikad! Moja kraljica Branka Grubnić", napisao je Marko uz fotografije na kojima oboje poziraju u svijetlim kombinacijama.

Branka u bijeloj haljini u kojoj je pokazala fit noge i osunčani ten, a Marko u bijelom sakou i majici koje je iskombinirao s poderanim trapericama i čizmama zmijskog uzorka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Pratitelji su im poručili su da su jako zgodni, a izdanje 61-godišnje Branke dobilo je najviše komplimenata.

"Mama ti je stvarno kraljica", "Predivni", "Kraljica majka, "Jako je lijepa", "Mama ti je top", "O, Bože, mama ti je tako prekrasna, toliko posebna", "Opaaaa, mama bomba", "Svaka čast ovoj ženi kako izgleda. Prije bih rekla da ti je sestra nego majka", "Mama je kao curica", "Žena je mrak", "Predivna, dama sa stilom", samo su neki od komentara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene