širi obitelj?

Marko Grubnić progovorio o očinstvu i otkrio da već zna kako će nazvati dijete: "Jako lijepo ime!"

Marko Grubnić gost je nove epizode "Fakapa" u kojoj su ga ugostile Mia Kovačić i Ida Prester. Web serijal "Fakap" bavi se fenomenima i trenucima gluposti i nespretnosti, a možete ga pratiti svaki četvrtak u 18 sati na portalu showbuzz.hr!

Naš poznati stilist Marko Grubnić novi je gost Mije Kovačić i Ide Prester u web-serijalu "Fakap" u kojem im je prepričao neke škakljive i dosad nepoznate zanimljivosti iz svojeg života.

Pogledaj i ovo Ivan Dečak - 2 Neumorna je! Maja Šuput okitila se još jednom titulom među brojnim poznatim kolegama i to sve zbog nezgodne životne priče!

Između ostalog je progovorio i o očinstvu, a otkrio je i da već ima ime za dijete.

"Imam ime djeteta, ali ne želim reći. Ali mi je lijepo ime jako, zamislite koje, Marko", kazao je, no dodao je i da to nije ime koje planira dati djetetu.

Grubnić se prisjetio i lošeg iskustva s ekstenzijama, ali i drugih neugodnosti kojima je Idu i Miju nasmijao do suza.

O čemu se tu točno radi ne propustite saznati u novoj epizodi "Fakapa" u četvrtak u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Web serijal "Fakap" bavi se fenomenima i trenucima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Gosti prve sezone oduševili su korisnike portala i društvenih mreža, a sam serijal je zbog svoje drugačijeg, ležernijeg pristupa ostvario zapanjujuće rezultate. Pola milijuna pregleda članaka za cijelu sezonu, 210 tisuća video pregleda po epizodi na društvenim mrežama, te čak 4.2 milijuna video pregleda cijele sezone na društvenim mrežama – brojke su koje dokazuju da je ''Fakap'' postao pravi hit te da publika s nestrpljenjem očekuje nove goste.

A koga će sve Ida i Mia ugostiti u drugoj sezoni, pratite u našim videima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene