Suparnici i prijatelji!

Grubnić na originalan način čestitao rođendan Šariću: Šaljiva, ali i misteriozna poruka zaintrigirala fanove

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) +3 Ivan Šarić i Paula Jeričević (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Galerija

Marko Grubnić na svom je Instagramu na originalan način čestitato rođendan Ivanu Šariću.

Marko Grubnić na svom je profilu na Instagramu posvetio nekoliko lijepih i duhovitih riječi svom prijatelju i protivniku u showu "Ples sa zvijezdama", Ivanu Šariću. 

Pogledaj i ovo Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) U svom stilu Ciganović komentirao Grubnićev poklon Maji Šuput: "Bitno da na njemu piše Yves Saint Laurent"

Povodom Šarićeva 35. rođendana, niz njegovih prijatelja, od kojih se neki trenutno natječu ili su se natjecali u "Plesu sa zvijezdama", s javnosti su podijelili svoje čestitke, ali i zadirkivali slavljenika.

Tako mu je Grubnić na svom InstaStoryu poručio da mu želi da bude sretan, zdrav, voljen, nasmijan, prebogat i da pobijedi u "Plesu sa zvijezdama"kao i da "zauvijek ostane ovako dobar i zabavan prijatelj.

Osim toga poručio mu je i kako su 4 mjeseca mukotrpnog plesanja i uvježvanjana koreaografija, treniranja i nošenja sa žuljevima na nogama, uz njega puno lakše prošla.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slavlje sinoć trajalo jedno 2 h. Danas opet u dvorani i pripreme za 10. emisiju. Voli vas tim Šaričević! Hvala za sinoćnje glasove! . . . #plessazvijezdama #dancepartner #tango #dancingwiththestars

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

Misterizoni kraj Grubnićeve poruke u kojem Šariću zahvaljuje "za ono..." očito će ostati tajna na obožavatelje. 

I Slavko Sobin je na šaljiv način čestitao Šariću i to objavivši njihovu zajedničku sliku iz koje je izrezao njihove plesne partnerice i trenerice, uz poruku "Sretan rođendan Ivan Šarić, za poklon sam ti bar na tren izrezao njih dvije iz slike da odmorimo."

Čini se da se suparnici u showu jako lijepo slažu, a zajedno su i plesali dugo u noć na partyu Story Hall of Fame. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Moby i Natalie Portman (Foto: Instagram) Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: Getty Images) +3 Moby (Foto: Instagram) Celebrity Glazbenik tvrdi da je ljubovao s glumicom, ona ga nazvala "jezivim starcem", no ponovno joj je odgovorio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene