Kakvi mišići!

S 50 godina isklesanim tijelom posramljuje i upola mlađe frajere, a ne može mu odoljeti ni njegova zanosna supruga

Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Galerija

Mark Wahlberg sa suprugom Rheom Durham i njihovo četvero djece trenutačno uživa na Barbadosu, gdje su ih paparazzi snimili na plaži.

Holivudski glumac Mark Wahlberg (50) s obitelji trenutačno uživa na odmoru na Barbadosu.

Pogledaj i ovo Rhea Durham - 3 Sada živi opuštenijim životom Poneki kilogram viška nekoć joj je bio strogo zabranjen, a onda je upoznala supruga zbog kojeg je napustila svjetla reflektora

Paparazzi ga i tamo prate u stopu, pa ga nisu propustili fotografirati na plaži, na kojoj je plijenio poglede svojim nevjerojatno isklesanim torzom.

Glumac koji se uvijek dičio mišićavim tijelom paradirao je plažom bez majice te je pokazao da se uspio vratiti u top-formu nakon što je prije samo pola godine zbog uloge morao nabaciti nekoliko kilograma viška.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Nije mu mogla odoljeti ni njegova zanosna supruga Rhea Durham (43), s kojom je javno izmjenjivao nježnosti u plićaku, pred njihovo četvero djece.

Par je u braku od 2009. godine, a roditelji su 18-godišnje Elle, 15-godišnje Michaele, 13-godišnjeg Brendana i 11-godišnje Grace.

Rhea je nekada vladala modnim pistama i krasila naslovnice modnih časopisa, a bila je i jedna od Viktorijinih anđelica. Iz svijeta manekenstva povukla se prije nekoliko godina kako bi se posvetila obiteljskom životu, no i dalje svojom pojavom mami uzdahe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene