''Bilo je top!''

Jedan od naših najpoznatijih chefova podijelio dosad neviđene snimke s vjenčanja u Las Vegasu!

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandarić, Matea Krištić Mandarić i Helena Naletilić - 1 Mario Mandarić, Matea Krištić Mandarić i Helena Naletilić - 2 Mario Mandarić, Matea Krištić Mandarić i Helena Naletilić - 3 Mario Mandarić, Matea Krištić Mandarić i Helena Naletilić - 4 Mario Mandarić i supruga Matea Mario Mandarić i Helena Naletilić - 5 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 3 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 1 +31 Mario Mandarić, Helena Naletilić Galerija

Mario Mandarić i Helena Naletilić u petoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' zaplesali su cha cha cha, a na pozornici im se pridružila i Marijeva supruga Matea Krištić.

Cha cha cha je izveo trio Helena Naletilić, Mario Mandarić i njegova supruga, pravnica Matea Krištić Mandarić, a saznali smo i kako se ovaj par zaljubio te što ih sve spaja.  

Pogledaj i ovo Mario i Helena - 2 kraj se bliži! Splitski chef izjavio da je u hit-showu vrijeme za dramu: ''Svi se kao nešto vole, svi se druže, ajmo malo svađe''

''Moj izbor za trio je očit. Ja sam u naš trio doveo suprugu Mateu da podijelim tu radost plesanja s njom, da malo vidi kako je meni svaku nedjelju u tom ''Plesu sa zvijezdama'', rekao je Mario. 

Tema njihovog nastupa bio je Las Vegas jer su se njih dvoje vjenčali u spomenutom gradu.

''Međusobno nas je privuklo to što je ona apsolutni luđak'', našalio se Mario na što je Matea dodala da ona to ne bi rekla.

''On je jako brižan i dobar muž i meni je to bilo najbitnije'', rekla je Matea.

Mario i Matea podijelili su fotografije i snimke svog vjenčanja.

''Bilo je baš lijepo. Imali smo Elvisa koji je pjevao sa strane, baš je bilo top. To je bilo 8. travnja 2022. godine'', ispričali su.

Ali, žiri baš i nije bio zadovoljan Marijevom izvedbom.

''Ti si jedan showman! U gornjem dijelu tijela super izgledaš, leđa ravna, osmijeh. Ali sad smo u petoj emisiji i moram gledati ono što nije dobro, cha cha je ples u kojem se mora pratiti ritam. To su neke osnove koje moraš savladati da bi išao dalje'', kritično je rekao Ciboci.

Franka je dodala: ''Ja obožavam tvoj stav, ali meni je pogled stalno bježao na Helenu, a to nije dobro jer me nisi uspio zadržati na svom plesu. Ali to ne znači da je tu kraj i ja te želim vidjeti u standardu i moraš se boriti.''

''Ovo nije bio tvoj najbolji ples. Mislim da je najvažnije da odeš natrag u dvoranu i kreneš ispočetka. Korak po korak, pokret po pokret i to će sve izgledati puno bolje'', rekla je Franka. 

''Tebe spašava taj tvoj cool stav. Sad smo već u trenutku u sezoni gdje bi bilo dobro da savladaš tehniku i kako se kaže što se dogodi u Vegasu ostaje u Vegasu, neka i ova cha cha ostane večeras tu, a ti kreni dalje!'' našalio se na kraju Igor.
 

Mariova partnerica Matea bila je šokirana slabim ocjenama koje je dobio, ali rekla je da sada ima više razumijevanja za svog partnera i za sve što mora savladati u ovoj emisiji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Mario Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 2 Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 4 +26 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Celebrity Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 1 +25 Tamara Loos - 5 Celebrity Upečatljivo izdanje Tamare Loos u haljini upadljive boje s neobičnim prorezima na trbuhu pun je pogodak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene