Zaljubljeni kao i prvog dana

Naš tenisač već deset godina ljubi istu ženu, a sad znamo i kako je ljepotica izgledala na početku veze

Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: IN Magazin) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) +0 Marin Čilić (Foto: Instagram) Galerija

Proslavljeni tenisač Marin Čilić fotkom na Instagramu otkrio kako je njegova supruga Kristina izgledala prije deset godina.

Ljubavna priča slavnog tenisača Marina Čilića i njegove supruge Kristine započela je prije deset godina, a i dalje cvjeta kao prvog dana.

Pogledaj i ovo Goop (Foto: Instagram) O čemu se tu radi? Kontroverzna fotka zapalila Instagram: Je li se na njoj razgolitila 46-godišnja glumica?

Obljetnicu ljubavi Čilić je odlučio obilježiti i posebnom objavom na Instagramu. 

Naime, podijelio je fotografiju staru deset godina na kojoj se sretni par vidi na samom početku svoje veze. Mlađahni Marin i Kristina, koja je tada nosila samo djevojačko prezime Milković, pozirali su zagrljeni, sa širokim osmijesima na licu.

Uz to, Kristina je podijelila fotku cvijeća koje joj je romantičar Marin poklonio za godišnjicu. 

Ovaj lijepi i dugovječni domaći par upoznao se u Dubrovniku, na meču koji je igrala hrvatska Davis Cup reprezentacija, a Kristina je ondje radila kao hostesa. Vjenčali su se 28. travnja prošle godine u Dubrovniku, a Kristina je nakon udaje dala otkaz na svom starom radnom mjestu i posvetila se radu u humanitarnoj zakladi koja nosi Marinovo ime.

Prije nekoliko dana Marin je objavio da će se sljedeće godine njihova obitelj proširiti, odnosno da je Kristina trudna.

 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Budimir (Foto: Instagram) Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Toše Proeski (Foto: AFP) +0 Toše Proeski (Foto: AFP) Celebrity Bila je najveća ljubav tragično preminulog pjevača, ali njegov grob danas rijetko posjećuje

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene