Želi zdravlje i dobru volju

MARIJA MIHOLJEK SLAVI I ROĐENDAN "2016. pamtit ću po posebno emotivnom razdoblju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Miholjek danas slavi Božić, ali i rođendan! Otkrila nam je kako provodi slavljeničke dane, ali i što joj je obilježilo 2016. godinu.

Šarmantno i dobro poznato lice Marije Miholjek svakodnevno vas obavještava o najvažnijim vijestima dana. A za sve vas ima i najljepše blagdanske želje. Njoj Božić ima još posebnije značenje zbog toga što na taj dan slavi i rođendan! "Moram reći da je imati rođendan na Božić prekrasan i prelijep osjećaj. Naravno da kao dijete nisam tako razmišljala, kao dijete razmišljate u drugim kategorijama. Međutim, naravno, s godinama se stvari promijene. Ove godine za Božić ću biti u svom rodnom Đakovu stoga sam izuzetno sretna, bit ću sa svojom obitelji, a što se tiče tradicije za sam Božić, kao i svake godine kad sam u prilici otići ćemo na polnoćku u đakovačku katedralu, i tome se istinski veselim, kao i obiteljskom ručku i općenito druženju. Slavlje je dvostruko", rekla je Miholjek.

Pogledaj i ovo Ekipa Dnevnika Nove TV dame su blistale Pogledajte kako to izgleda kada se omiljeni voditelji Dnevnika Nove TV malo opuste, imali su jako dobar razlog za slavlje!

"Kad su blagdani u pitanju, tu nema vrludanja, tu je Slavonija definitivno na stolu, premda, kao što si rekla, ljubiteljica sam onih tradicionalnih jednostavnih jela iz svih krajeva Hrvatske. Po genima sam i Dalmatinka, što znači od dalmatinske hrane pa nadalje uživam u svoj hrani", dodaje Marija. Posebnu i emotivnu 2016. godinu pamtit će po tome što je njen sin Bono krenuo u prvi razred. "To je bilo jedno posebno emotivno razdoblje za mene, možda razdoblje emocija još uvijek traje budući da se još uvijek zbunim pa kažem 'Sine, kako je bilo u vrtiću', ali recimo da će to, početak škole, biti nešto po čemu ću pamtiti godinu na izmaku", otkriva nam Miholjek.

Budući da Božić provodi u krugu obitelji, Novu godinu provest će lijepa voditeljica radno. "Bit ću u redakciji sa svojim dragim kolegama. I ovdje nas ima iz svih krajeva Hrvatske pa osmislimo sebi neki blagdanski ručak, svatko donese nešto iz svoga kraja tako da u našoj redakciji bude Hrvatska na stolu". Kad su u pitanju želje, voditeljica je skromna! "Zdravlja prije svega i puno dobre volje, a onda će sve ostalo doći samo po sebi i biti dobro", zaključuje Marija. Što vam je još poželjela pogledajte u kratkom videu.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene