ZAR I ONI?

JE LI OVO MOGUĆE? Još jedan slavni par na rubu prekida!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavnom milijarderu navodno je dozlogrdilo razmaženo ponašanje pop dive koju je zaručio početkom godine.

Čini se da više ne cvjetaju ruže u vezi Mariah Carey i njenog zaručnika Jamesa Packera. Pjevačica i australski milijarder navodno se stalno svađaju jer James ne želi sudjelovati u reality showu u kojem je Mariah glavna zvijezda.

Pogledaj i ovo showbuzz skroz drugi čovjek Izbjegava pojavljivanja u javnosti, a milijarder se potpuno promijenio nakon teškog raskida s glazbenom divom koja ga je baš osramotila

To ih je prema tvrdnjama američkog tabloida dovelo do ruba prekida i razvrgavanja zaruka, a trenutno se svim silama bore da svoju vezu izvuku iz krize.

'Otputovali su na grčki otok Mikonos da spase svoju vezu. Ovo im je posljednja šansa', kazao je izvor blizak paru.

Otkrio je i kako se 48-godišnji biznismen sve teže nosi sa sve učestalijim ispadima razmažene dive koji su se rasplamsali tijekom snimanja reality showa u kojem on ne želi sudjelovati.

Osim toga, kamen spoticanja u njihovom odnosu je i to što je 46-godišnja pjevačica još uvijek službeno u braku s Nicom Cannonom s kojim ima dva sina. 'James doista želi da se taj razvod što prije finalizira', dodao je izvor blizak paru za Radar Online i otkrio da je zbog svega njihovo vjenčanje trenutno na čekanju.

Mariah i James počeli su se viđati prije više od godinu dana, nakon što se pjevačica razišla sa svojim suprugom, a početkom godine su se i zaručili. Hoće li uspjeti savladati krizu ili će im svađe pomrsiti planove za glamurozno vjenčanje uskoro ćemo saznati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene