Počela pretjerivati!

Na vrhu popisa najljepših žena 2019. prirodne su ljepotice, ali i jedna koja je izgled korigirala operacijama

Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: AFP) Afp 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Gal Gadot (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox (Foto: Profimedia) Blake Lively +5 Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Galerija

Margot Robbie po izboru čitatelja portala Ranked najljepša je žena 2019. godine, a slijede ju Gal Gadot i Scarlett Johansson.

Najljepšu ženu 2019. godine biraju čitatelji portala Ranker, koji obožavaju takve liste.

Pogledaj i ovo showbuzz slavni u specijalnim aktivnostima! Njihove zabave su obožavale najveće zvijezde, a odlučili su sve lukavo nadomjestiti događajem koji će mnoge zaintrigirati

Drugim riječima, u izboru možete sudjelovati i vi, a trenutačno je prva na toj listi australska glumica Margot Robbie, koju smo gledali u posljednjem Tarantinovu kinohitu "Once Upon a Time in Hollywood".

28-godišnju ljepoticu uskoro ćemo gledati i u filmovima "Birds of Prey" u ulozi Harley Quinn te "Bombshell", za koje se očekuje da će biti jako popularni među publikom. Osim njezinu talentu i čudesnoj moći transformacije, publika se od filma "Vuk s Wall Streeta" divi i njezinoj ljepoti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

Upravo zato to što je njezino ime prvo na takvoj listi nimalo ne čudi, a javnost često ističe kako je lijepo u Hollywoodu vidjeti i damu koja nije sklona brojnim plastičnim operacijama i botoksiranju, a čak i da je nešto radila, to je odradila neprimjetno.

Ipak, njezino srce već godinama pripada samo jednom čovjeku, njezinu suprugu Tomu Ackerleyju. Za njega se udala u potpunoj tajnosti godinu dana nakon upoznavanja 2014. godine, a slavlje je održano tek 2016. godine u Australiji.

Odmah iza nje nalazi se izraelska ljepotica, bivša misica te glumica Gal Gadot, poznata i kao "Wonder Woman". 34-godišnja ljepotica osvojila je Hollywood još u franšizi "Brzi i žestoki", a izraelskog poduzetnika Yarona Varsana mnogo ranije. Par se vjenčao 2008. godine te imaju dvije kćeri.

Na visokom je trećem mjestu žena koja već godinama baca muškarce u trans punim ustima i seksi oblinama Scarlett Johansson, koja se uskoro udaje treći put, ovaj put za zaručnika Colina Josta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Slijede ih Natalie Portman i Jessica Alba, još neke prirodne ljepotice, pa možemo reći da je lista i vrlo ohrabrujuća u moru suvremenih žena koje su zbog odlazaka pod nož počele izgledati identično.

Na šestom mjestu nalazi se glumica Blake Lively, supruga Ryana Reynoldsa, koja je priznala da je operirala nos, što je u potpunosti promijenilo njezin izgled nabolje. No to je ništa u usporedbi sa sedmom nositeljicom Megan Fox, koja je operacijama potpuno promijenila izgled te je sada počela i pretjerivati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Zanosna crnka posljednjih je mjeseci posebno na udaru javnosti koja joj otvoreno poručuje da prestane s botoksom jer zbog njega na nekim fotografijama na društvenim mrežama jedva može otvoriti oči.

U Top 10 plasirale su se i Mila Kunis, Kristen Bell i Alexandra Daddario

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene