objavili sliku sa svadbe

Domaći par okrunio osmogodišnju vezu vjenčanjem, bili su dugo prijatelji prije nego su se zaljubili i dobili kćer

Nikša Kušelj (Foto: Dnevnik.hr) Nikša Kušelj (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nikša Kušelj (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Mara Bratoš i Nikša Kušelj su 2013. započeli vezu nakon što su bili dugogodišnji prijatelji, a u listopadu 2017. su dobili kćer Pavlu.

Fotografkinja Mara Bratoš (46) i glumac Nikša Kušelj (49) okrunili su svoju osmogodišnju vezu brakom, a lijepu vijest su otkrili na Instagram profilima. 

"Savršen dan", napisala je Mara uz crnobijelu fotografiju ispred crkve u Cavtatu s novopečenim mužem. Istu sliku je nakon nje objavio i Nikša. 

"Moje bijelo vjenčanje", napisao je glumac. Fotografiju možete pogledati ovdje. 

Mnogi su im čestitali na vjenčanju, a među njima su bili i poznati Hrvati.  "Ajme! Čestitam od srca", napisala je dekoraterka setova i bivša manekenka Anita Dujić. "A daaaaaaj!!! Savršeni. Nek vam je sretno i doživotno", poželjela im je glumica Nataša Janjić. 

Inače, Mara i Nikša se dugo poznaju jer su oboje odrasli u Dubrovniku i bili su dugogodišnji prijatelji prije nego su započeli vezu 2013. U listopadu 2017. par je dobio kćer Pavlu. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene