Stari li ona uopće?

Slavnu ljepoticu paparazzi ulovili bez trunke šminke, nevjerojatno je kako izgleda u 55. godini!

Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Getty) Cindy Crawford (Foto: Getty Images) +1 Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Galerija

Cindy Crawford paparazzi su snimili bez šminke, a na fotografijama koje su nastale bez njezinog znanja izgleda jednako dobro kao i u časopisima.

Jedna od najslavnijih manekenki svih vremena, legendarna Cindy Crawford i u 55. godini života sve zapanjuje svojim izgledom.

Pogledaj i ovo Cindy Crawford hit trenutak! Legendarna ljepotica uhvaćena u situaciji koja je za nju baš neuobičajena, vidi se da je bila skroz nespremna!

Iako je modnim pistama žarila i palila u davnim devedesetima, od tada kao da nije ni dana ostarjela, a i dalje se može pohvalili tijelom supermodela.

Kolika je zaista ljepotica, potvrđuju njene nove fotke na kojima nema ni trunke šminke. Cindy su paparazzi ulovili dok je u automobilu na parkingu u Malibuu čekala svog sina Presleya Gerbera i njegovu djevojku Sydney Brooke, a na fotkama koje nastale bez njezinog znanja izgleda jednako dobro kao i u časopisima te ju je očigledno nemoguće uhvatiti u lošoj pozi.

A iako njena ljepota s godinama ne blijedi, Cindy ima i dostojnu nasljednicu u svojoj kćeri Kaiai Gerber koja izgleda kao njezina mini kopija. Zbog nevjerojatne sličnosti s majkom, 19-godišnjakinja je već nosila modne revije najpoznatijih svjetskih dizajnera, a pojavila se i u brojnim kampanjama skupocjenih brendova te na naslovnicama popularnih modnih časopisa.

Maminim stopama krenuo je i 21-godišnji Presley, a jedini koji se u obitelji ne bavi manekenstvom je njihov otac Rande s kojim je Cindy u sretnom braku od 1998. godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) +0 Fani Čapalija (Foto: John Pavlish) Nekad i sad Fani Čapalija objavila staru fotku s Anicom Kovač, nitko se ne može nadiviti ljepoti naših bivših misica

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Diego Siqueira, Endi Schrötter, Roko Blažević (Foto: Instagram) Albina +0 Albina Nekad i sad Pogledajte kako je naša nova predstavnica na Eurosongu izgledala prije 10 godina: "Ubit će me zbog ove slike!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene