Na probi

Maja zavodljiva i bez šminke na licu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Senzacionalni glazbeni i plesni spektakl Footloose donosi dašak Broadwaya u Zagreb! Maja Šuput, Mario Valentić i Bojan Jambrošić zvijezde su hita koji nas za nekoliko dana očekuje u Zagrebu!

Maja Šuput spremna je za svoj prvi kazališni poljubac! Pripreme za glazbeni i plesni spektakl Footloose privode se kraju, a neponovljiva izvedba glazbene uspješnice uz neviđenu svjetsku produkciju koja će Vas ostaviti bez daha te dva velika ekrana s titlovima na engleskom jeziku očekuje nas 18. prosinca od 19.30 sati u KC Dražen Petrović.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Maja Šuput je prava zavodnica: Okus njenog poljupca je kombinacija cimeta i nutelle

'Gluma je oduvijek bila moj dugogodišnji san koji se sada ostvario. Ovo je za mene jedinstvena prilika da se okušam u još nečemu što volim te zato svakodnevno naporno vježbam i trudim se opravdati povjerenje koje mi je pruženo. Nestrpljivo iščekujem svoju prvu kazališnu izvedbu i pozivam sve na nezaboravnu večer u Ciboni', izjavila je glazbenica Maja Šuput koja je marljivo trenirala i uvježbala korake satima.Svoje zavodničke spobobnosti pokazala je i bez šminke, a za premiejru će biti u potpunosti spremna.

Mladi izvođači, talentirani pjevači, glumci i plesači od kojih su neki dogurali i do finala popularnog tv showa Supertalent, do sada su oduševili preko nevjerojatnih 100 tisuća gledatelja, a u KC Dražena Petrovića, očekuje nas produkcija svjetskih razmjera gdje će gledatelji na dva velika ekrana moći pratiti izvedbu uživo uz titlove na engleskom jeziku. Svi gledatelji imat će priliku upoznati sve izvođače, fotografirati se s njima i dobiti autogram.

Svi oni koji s nestrpljenjem očekuju ovu jedinstvenu i neponovljivu izvedbu, mnoštvo zanimljvih trenutaka glazbenog i plesnog spektakla moći će pogledati već u petak, 13. prosinca u 17 sati na Trgu bana Josipa Jelačića gdje nas očekuje nastup sjajne postave glumačkih i glazbenih zvijezda.

Ulaznice za jedinstvenu izvedbu 18. prosinca 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 90, 100 i 120 kn u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h , vikendom od 12 – 16 h).
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene