što će pripremiti?

Maja Šuput samo u ogrtaču najavila da večeras vodi Eurosong, svi jedva čekaju: "Frizura, šminka i dekolte spremni!"

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 +0 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput sjajno se snašla u ulozi voditeljice showa "Tvoje lice zvuči poznato", a gledatelji jedva čekaju vidjeti njezin novi stajling.

Publika će večeras imati priliku uživati u petoj epidozi omiljenog showa "Tvoje lice zvuči poznato" u programu Nove TV, koji uz Franu Ridjana vodi i pjevačica Maja Šuput. Šuput je novu emisiju najavila i na svom profilu na Instagramu, a oduševljena je što je tema Eurosong.

Pogledaj i ovo Minea i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP nitko mu se nije nadao Kakvo iznenađenje u našem hit-showu, neočekivani gost posebno je obradovao Mineu: "Naša ljubav traje već skoro 30 godina!"

"Malo voditeljica se može pohvaliti da će večeras voditi Eurosong. Ok, poštenije je reći da pjevačica vodi eurovizijsko izdanje showa "Tvoje lice zvuči poznato", ali meni vam je to isto. Um , frizura, šminka i dekolte spremni... Gledamo se večeras na Novoj TV", napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj je pozirala samo u ogrtaču.

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malo voditeljica se moze pohvaliti da ce veceras voditi Eurosong 🎤🎬🙋‍♀️Ok, postenije je reci da pjevacica vodi eurovizijsko izdanje @tlzphr ali meni vam je to isto🤷‍♀️ Um , frizura, sminka i dekolte spremni ... Gledamo se veceras na @novatv_ 🤩🤩

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pjevačica, koja je ovoga tjedna objavila i da čeka prvo dijete, odlično se snašla u ulozi voditeljice, a gledatelji jedva čekaju nove epizode i zbog njezinih stajlinga kojima uvijek oduševi.

Inače za Majin stajling iz emisije u emisiju brine stilist i njezin prijatelj Marko Grubnić, a sve dosadašnje kombinacije pokazale su se kao dobitne, od glamurozne haljine u kojoj se pojavila u prvoj emisiji, do ružičaste u drugoj, elegentanog odijela pa do haljine s prorezom.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene