S njim je uvijek zabavno

Šuput objavila idilične obiteljske fotke iz Beča pa pokazala što joj je priredio nestašni Bloom: "Oprostite, molim vas…"

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Davor Bilman Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu se javila iz Beča gdje je otputovala sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji je uživala u Beču odakle se javila na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Wow! Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa na našem moru, za boravak tamo se i posebno dotjerala!

Objavila je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom koji je sjeo tati na ramena, a svi troje su se modno uskladili u crnim jaknama.

"Dan u Beču", napisala je u opisu idilične obiteljske fotke, a u svojim pričama na Instagramu objavila je još jednu sličnu, no pokazala je i kako ju je Bloom prije toga namučio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Oprostite, molim vas je li bi vi možda malo zastali pa s mamom išli u korak. A ne bi, je li? Ok, nema potrebe, hvala", govori Maja u snimci na kojoj nestašni Bloom trčkara Bečom, koju je objavila u svojim pričama na Instagramu.

Šuput je u Beču održala i koncert koji je najavila zanimljivom fotkom na kojoj pozira s replikom konja, a nije se mogla duže zadržati jer je u nedjelju čeka još jedna polufinalna emisija showa "Supertalent" u kojoj je gledamo kao članicu žirija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik pokazala rezultate zadnjeg zahvata kojem se podvrgnula: "Boli dosta, mislim da ću još jednom i gotovo"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Karmen Sunčana Lovrić Karmen Sunčana Lovrić Karmen Sunčana Lovrić Karmen Sunčana Lovrić (Foto: John Pavlish) +7 Karmen Sunčana Lovrić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Celebrity Naša lijepa glumica pokazala adute u haljini sa seksi prorezom i pobrinula se da je svi primijete u rijetkom izlasku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene