Koliko slatkoće!

Maja Šuput podijelila video Blooma na tečaju engleskog, maleni je i tamo prava zvijezda, a evo i čime je sve dobro nasmijao!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +20 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Galerija

Maja Šuput svakodnevno dijeli vesele dogodovštine sina Blooma kojima taj maleni osvaja srca njezinih pratitelja.

Pjevačica Maja Šuput u svojoj priči na Instagramu pokazala je kako se Bloom snalazi na tečaju engleskog jezika, a tamo su mu društvo pravili i ona i suprug Nenad Tatarinov.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Prvo je prikazala Blooma kako se igra s tetom pa je dodala: "Odmah na teachericu."

Zatim je u drugoj priči snimila kako mu je učiteljica pružila igračku za puhanje vodenih balona: "Faca je sve", napisala je pjevačica misleći na to kako Bloom ne zna puhnuti i napraviti balončiće, pa je složio preslatku grimasu koja je razveselila sve.

Šuput ne skriva koliko je majčinstvo čini sretnom i da se zbog toga mnogo promjenila te je Bloom apsolutni centar njezina svijeta.

Prisjetimo se, Maja i Nenad sina su dobili u ožujku prošle godine i pjevačici je Bloom jedino dijete. Dječak je s roditeljima već proputovao brojne zemlje, a brzo je postao i glavna zvijezda Majina Instagrama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Suprug i sinčić Maju svake nedjelje ponosno bodre u showu "Supertalent", u kojem je ona članica žirija.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 3 Zanimljivosti Još jedno vruće izdanje naše najseksi navijačice, objavila kadrove koje je snimila za njemačke medije: "Ti si čudo od žene!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik pokazala rezultate zadnjeg zahvata kojem se podvrgnula: "Boli dosta, mislim da ću još jednom i gotovo"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene