Usluga za uslugu

Odužila se prijatelju: "Voli mlađe i s većim grudima"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput dokazala je da je prava prijateljica. Svom bliskom prijatelju uz pomoć društvenih mreža traži djevojku.

Nema tko ne bi Maju Šuput za prijateljicu. Pogotovo kad je o muškarcima riječ. A za to imaju i odličan razlog jer Maja svojim prijateljima pomaže u potrazi za djevojkama. Naime, pjevačica je na svom Instagramu objavila zanimljiv oglas u kojem traži djevojku za svog prijatelja Ivana Belka. Otkrila je Maja i da je Ivan izuzetno pažljiv muškarac koji na nju pazi proteklih osam godina.

 

Big boss

A post shared by Ivan Belko (@belkoivan_) on

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

 "Spomenuo mi je kako ga nikada nisam pohvalila ili tagirala kao osobu koja me slika već godinama na putu i koncertima. Više manje sve što vidite sa naših koncerata na Instagramu slikao je on, da nema njega ne bih nikada imala sliku s pozornice. Odlučila sam mu se bar malo odužiti. Naime, on jako jako voli djevojke, žene, komade... Nema baš prevelike kriterije (možda veći prolaz imaju mlađe i s većim grudima) i svakoj će pružiti svoju pažnju. Nije u fazi veze i hodanja već je u onoj pravoj muškoj fazi neobaveznog zabavljanja. Grad nije bitan, jer vidite i same da smo svako večer u drugom gradu. Javite mu se cure, ili preporučite neku frendicu kojoj treba malo akcije u životu. Evo, ako se sad nisam odužila, nisam nikada", napisala je Maja.

U komentarima su se ubrzo počele javljati zainteresirane djevojke, a sudeći prema lavini koju je Majina objava izazvala čini se da Ivan neće još dugo čekati na djevojku.

 

Dakle djevojke moje i prijatelji od singl djevojaka ili onih koje se tako osjecaju !! Ovo je @belkoivan_ , decko koji je sa mnom vec 8 god, koji me pazi ko oko u oko u glavi i bez kojeg moj svijet nebi bio isti, kojeg volim neizmjerno puno , a koji mi je veceras spomenuo kako ga nikad nisam pohvalila ili tagirala kao osobu koja me slika vec godinama na putu i koncertima. Vise manje sve sto vidite sa nasih koncerata na instagramu slikao je on . I u pravu je!! On mene bez da mu to ikad kazem slika , snima i biljezi kamerom telefona i da nema njega nebih nikada imala sliku s pozornice. Odlucila sam mu se bar malo oduziti. Naime , on jako jako voli djevojke, zene, komade... Nema bas prevelike kriterije ( mozda veci prolaz imaju mladje i s vecim grudima) i svakoj ce pruziti svoju paznju. Nije u fazi veze i hodanja vec je u onoj pravoj muskoj fazi neobaveznog zabavljanja. Grad nije bitan, jer vidite i same da smo svako vece u drugom gradu. Javite mu se cure, ili preporucite neku frendicu kojoj treba malo akcije u zivotu. Evo, ako se sad nisam oduzila- nisam nikad

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene