Bombončići!

Šuput u žutom bikiniju pala u drugi plan zbog preslatkog sina: "Majo, ti goriš, ali Bloom je kralj!"

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +20 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput uživa na odmoru sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom, a preslatki dječak opet je zvijezda njezinih novih fotografija.

Pjevačica Maja Šuput vidno uživa u ljetu sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom, pa su tako nakon odmora u Turskoj odlučili uživati u Istri.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju u žutom badiću s preslatkim mališanom u naručju. U ljetnom stajlingu istaknula je svoje raskošne grudi, ali i vitku figuru, na kojoj joj zavide mnoge žene.

"Bloomtastično nam je", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

A pratitelji, kao i uvijek, nisu mogli ostati ravnodušni na ovako preslatku objavu, pa su njoj i mališanu uputili lavinu komplimenata:

"Prezgodna i presladak", "Bloomfantastični", "Majo, ti goriš, ali Bloom je kralj", "Bloomić je bombon".

Šuput je objavila i jednu fotografiju sa suprugom Nenadom Tatarinovom s broda, na kojem su uživali u zalasku sunca i romantici, bez sinčića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Uoči ljetovanja na društvenim mrežama javljala se sa seta showa "Supertalent", u kojem je članica žirija, a snimala je novu sezonu, koja s emitiranjem počinje najesen.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Adele - 1 Adele - 2 Adele - 3 Koncert Adele u Londonu - 7 +12 Koncert Adele u Londonu - 6 Celebrity Adele napravila promjenu koju je pokušala sakriti, no na novim fotografijama to odmah upada u oči!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 3 Ella Dvornik +9 Ella Dvornik - 1 Celebrity Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene